Carmen Tănase nu își vede fiul căsătorit. Motivul pentru care nu ar fi de acord ca Tudor să ajungă în fața altarului sau să aibă copii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Captură youtube
Captură youtube

Carmen Tănase și fiul ei au o relație specială. Dar ce spune actrița despre viața personală a lui Tudor și de ce nu s-ar vedea bunică. 

Carmen Tănase nu își vede fiul căsătorit. Motivul pentru care nu ar fi de acord ca Tudor să ajungă în fața altarului sau să aibă copiiDescriere foto: Carmen Tănase, captura foto YouTube

Carmen Tănase și fiul ei au o relație specială. Dar ce spune actrița despre viața personală a lui Tudor și de ce nu s-ar vedea bunică. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, aceasta nu se sfiește să vorbească cu mare drag și mândrie despre Tudor, fiul ei.


Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Tudor. Tânărul în vârstă de 32 de ani a fost plecat o bună parte din viață în Olanda, dar chiar și așa a păstrat o relație foarte frumoasă cu marea actriță. 


Chiar dacă în trecut, Carmen Tănase afirma că își dorește foarte mult să devină bunică, în ultima perioadă, aceasta și-a schimbat părerea și spune că pentru fiul ei nu ar fi momentul potrivit pentru a ajunge în fața altarului sau pentru a deveni părinte. Aceasta a fost întrebată dacă își dorește o noră sau un nepot, iar răspunsul a uimit pe toată lumea. 

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel