Carmen Electra vinde poze cu o parte a corpului pe internet. Nici nu te gândești ce și-a scos la vânzare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Carmen Electra vinde poze cu o parte a corpului pe internet. Nici nu te gândești ce și-a scos la vânzare/Facebook
Carmen Electra vinde poze cu o parte a corpului pe internet. Nici nu te gândești ce și-a scos la vânzare/Facebook

Carmen Electra, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că oferă poze cu picioarele sale la vânzare pe platforma pentru adulți OnlyFans. Cunoscuta actriță din "Baywatch" a menționat că admiratorii ei solicită mai multe imagini cu tălpile ei decât cu ea complet dezbrăcată.

„De ce vreți mereu să îmi vedeți picioarele? Oare ar trebui să zdrobesc struguri și să fac vin cu ele? Sau să îmi pun frișcă pe degete?”, a glumit Carmen Electra, citată de revista americană People.

În ceea ce privește motivul pentru care îi place să creeze conținut pe OnlyFans, actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a explicat că se bucură de „libertatea și creativitatea de a face orice” își dorește.

 „Sunt atât de fericită pentru că am decis să fiu propriul meu șef când vine vorba de ce conținut vreau să creez. Am propria mea direcție, vin cu propriile mele idei creative. Am propriul meu drum”, a mai spus ea.

Cum se menține în formă Carmen Electra

Carmen Electra este încă la fel de în formă ca în tinerețe. Iată ce dietă și exerciții fizice urmează pentru a rămâne atât de sexy. Vedeta Baywatch face un efort pentru a limita cantitatea de carbohidrați pe care o mănâncă și, în mare parte, se ține departe de alimentele procesate, dar nu le exclude complet. Fiecare duminică este o zi în care mănâncă ce vrea.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel