Carmen Chindriș face parte din noul sezon "Te cunosc de undeva": Principalul motiv pentru care am acceptat este...

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Carmen Chindriș, Instagram
Sursa foto: Carmen Chindriș, Instagram

Carmen Chindriș a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să fie parte din competiția difuzată pe Antena 1.

Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă artiste din România, care a cucerit topurile muzicale, încă de la prima apariție. Aceasta spune că de mică s-a îndrăgostit de muzică, iar, pe lângă voce, artista iubește să cânte și la instrumentele muzicale, însă unuia îi acordă o atenție deosebită.

"Cânt de când mă știu, probabil m-am născut pentru muzică. Cu cât descopăr câte un secret despre muzică, cu atât mai mult mă face să vreau să învăț mai mult. Este un domeniu infinit.

Îmi place cel mai mult să cânt la pian. Mai știu și la chitară. Am avut o copilărie fericită, deși aveam multe activități când eram mică, de la atletism sau volei, la cursuri de canto, chitară, dansuri populare sau cusut din mărgele „zgărdane” (coliere și brățări).", a declarat Carmen Chindriș, potrivit ego.

"O să fie un an plin"

Artista nu se bucură de succes doar în mediul online, ci are și agenda full de evenimente. Totuși, când dispune de puțin timp liber, preferă să se retragă în orașul ei natal, unde se umple de energie.

"Într-adevăr, agenda este cam încărcată și pentru anul acesta. S-au adunat și evenimente, care s-au amânat din cauza pandemiei, plus că mereu sunt cereri, deci o să fie un an plin.

Nu prea am timp de prieteni și, din păcate, nici de familie în ultimul timp, dar tot timpul, când am puțin timp liber, fug acasă în Maramureș și mă încarc cu energie și bucurie.", a mai dezvăluit ea.

Carmen Chindriș va participa la "Te cunosc de undeva"

"Am analizat foarte bine propunerea de a participa la show-ul „Te cunosc de undeva”, pentru că nu am mai participat niciodată la un show pe termen lung, dar principalul motiv pentru care am acceptat, a fost faptul că este vorba de o cauză nobilă, iar premiul echipei câștigătoare va ajunge la cineva care chiar are nevoie de asta. Iar, în ceea ce mă privește, cred că este o oportunitate de a arăta publicului o Carmen Chindriș complexă, cea în care muzica și actoria se îmbină de minune. Romică este un personaj și un profesionist. Cu siguranță, am ce să învăț de la el, dar și de la toți ceilalți concurenți.", a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel