Carmen Brumă vine cu o idee delicioasă de gustare proteică. Foarte rapid de făcut / foto

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Carmen Brumă vine cu o idee delicioasă de gustare proteică.

„Gustare proteică: „foccacia” (e, de fapt, omletă deghizată: am amestecat ouă, smântână, lapte, praf de copt, făină fără gluten. Deasupra am pus păstrăv afumat”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma_52551000.jpg)

VEZI ȘI: TOP alimente pentru toamnă. Carmen Brumă: Pe locul trei se află strugurii, dar atenție la câteva soiuri

Carmen Brumă s-a referit la sfeclă, dovleac și struguri.

În ceea ce privește sfecla, Carmen Brumă a spus că poate fi consumată atât crudă, cât și coaptă. Dovleacul te ajută să îți potolești pofta de dulce.

Cât despre struguri, Carmen Brumă s-a referit la cei de sezon, care se coc acum și care pot fi mâncați cu coajă. Aceasta din urmă este extrem de importantă deoarece conține o cantitate mare de resveratrol.

„Top trei alimente pe care trebuie să le consumăm toamna: sfecla - crudă sau coaptă, cu efecte remineralizante, cu efecte foarte bune în combaterea asteniei, cu efecte în susținerea ficatului.

De asemenea, dovleacul o sursă foarte bună de B-uri și betacaroten. Dovleacul te ajută să îți potolești pofta de dulce. Pe locul trei se află strugurii, tot în ideea că au foarte mulți antioxidianți.

Mă refer la strugurii care se coc acum - Ceasla, Hamburg. Au resveratrol mai ales în coajă, de aceea trebuie să-i mâncați cu tot cu coajă. Nu mă refer la strugurii care se găsesc tot timpul anului, ci la cei care se coc acum. Resveratrolul are efecte asupra pielii și părului. Dacă ai probleme cu kilogramele în plus, trebuie să știi că strugurii au mult zahăr. Așa că limitează porția la cât intră într-un pumn ras, adică un ciorchine”, a spus Carmen Brumă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel