Cariera lui Travis Scott poate fi distrusă de un eseu scris în facultate. Postarea incriminatoare

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Travis Scott
Sursa: captură Youtube Travis Scott

Travis Scott a fost dintotdeauna un învățăcel al hip-hop-ului, încă de când a devenit protejatul lui Kanye West, la începutul anilor 2010.

De-a lungul anilor, l-am văzut preluând sunete de la artiști precum Ye, Kid Cudi, Future și alții, pentru a crea un sound unic, potrivit HNHH.

Însă pasiunea lui pentru rap nu e recentă. Un fan al lui Travis Scott a descoperit recent un eseu din perioada facultății, când artistul era încă pe băncile University of Texas San Antonio (UTSA). Abandonând studiile în anul doi, înainte de a deveni superstarul controversat pe care îl știm astăzi, Scott își etalează în acest eseu de patru pagini, datat 5 decembrie 2009 și probabil scris pentru un profesor de engleză, cunoștințele despre rap.

Analizând carierele lui Kid Cudi și Big Sean, pe care îi numește "rapperi cunoscuți cu stiluri de viață similare, dar mesaje diferite", Scott susține că aceste paralele "le-au adus oportunitatea de a semna cu o companie multimilionară, numită G.O.O.D. MUSIC."

Fanii glumesc pe seama posibilității ca Travis să fi copiat din Wikipedia

Spre finalul eseului, Scott își dorește ca povestea celor doi rapperi să transmită ideea că "Succesul nu este ceva ce ți se oferă. Trebuie să ieși în lume și să lupți pentru el". Deși artistul probabil a fost mulțumit de munca depusă, fanii nu au întârziat să critice. Unii susțin că "a scris introducerea și apoi doar a copiat și lipit din Wikipedia", iar alții declară că "îi doare capul citind asta". Chiar dacă gramatica nu e perfectă, se pare că informațiile erau bune.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel