Horoscop 5 iunie 2024: Zodiile care trebuie sa aiba mai multa grija la relatiile lor in perioada urmatoare

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Astăzi, Mercur și Jupiter, în continuare fac niște careuri cu Pluto. Este o perioadă minunată să avem mai multă încredere în noi înșine. Dar atenție, încrederea să vină din interior și nu din exterior. Nu trebuie să avem nevoie de validarea altora, ci să ne validăm noi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cumva, tu tinzi să te duci către prieteni și ai nevoie să îți spună ei că e bine sau că nu e bine ce ai în plan. Din contră, azi tu trebuie să le spui lor dacă e bine sau e rău. Deci lasă validarea altora, ci validează-te tu, în primul rând.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi superficială, nesemnificativă. Și nici nu trebuie să fie altfel, ci să te menții la un nivel cât mai liniștit, mai armonios. Azi trebuie, de fapt, să negi realitatea! Daca știi că sunt momente neplăcute sau crize în familie, trebuie să stai deasupra acestor fapte și să crezi că totul va fi bine.

Leu/Ascendent în Leu

Ai o perioadă agitată. Nu ai stare, vorbești mult, socializezi, ai un chef să faci cât mai multe lucruri. Astrologul îți și recomandă să faci asta. Ieși din casă și bucură-te de viață!

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care călătoresc sau pentru cei care își doresc asta. Ba mai mult, dacă nu ai călătorit niciodată peste mări și țări dar îți dorești, aceasta este cea mai bună perioadă. Sau dacă vrei să pleci din țară ori să te întorci în țară. Se încurajează și începerea unei școli, a unei facultăți, a unei noi forme de învățământ. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În Casa a șaptea a relațiilor sunt foarte multe planete, iar în Casa a cincea a iubirii se află în continuare Marte. Astrologul îți recomandă ca zilele acestea să nu te crezi Dumnezeu, ci să aștepți totuși și validarea celorlalți. Nu uita că cei din jur pot fi oglinda ta, iar asta te ajută să te cunoști mai bine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Câteodată, prea multă încredere strică. Și asta mai ales pe plan financiar. Te gândești că faci tu banii la loc și așa tot vei cheltui pe lucruri aiurea. Nu uita că Saturn se apropie de retrogradare în casa banilor la tine, așa că poți găsi și lucruri un pic mai ieftine.

Taur/Ascendent în Taur

Tu trebuie să ai încredere în ceea ce faci la locul de muncă. Daca nu ai încredere într-un proiect, în statutul tău sau dacă nu te simți tu bine acolo, s-ar putea să apară multe momente de instabilitate și pe plan financiar. Dar poate fi o perioadă nemaipomenită, în care să îți dai seama că trebuie să te vinzi mai scump.

Rac/Ascendent în Rac

Ne apropiem de o Lună Nouă, care la tine se va petrece în Casa a doua. Vine o perioadă în care trebuie să vă sondați trecutul, dar să o faceți altfel decât ați făcut-o până acum. Trebuie să accepți ce a fost bun și ce nu. Și să nu încurci borcanele. Să nu consideri că a trebuit să suferi, ca să ajungi unde ești aici și acum. Nu trebuie să ai o nostalgie distorsionată a trecutului.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mult timp de acum înainte, pentru tine cariera devine importantă. Și mai ales rolul pe care îl ai, imaginea, modul în care te îmbraci și felul în care te porți. În discuțiile cu șefii, ai face bine să te situezi la același nivel cu ei, chiar dacă aceștia sunt pe o poziție superioară. Nu înseamnă că trebuie să mergi la ei umili, cu o atitudine de modestie. Nu trebuie să faci nimănui pe plac.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai foarte mult marcaj în Casa a opta și te apropii și de intrarea lui Marte în Casa a șaptea. Unele probleme din cuplu sunt îngropate sub preș, dar nu se recomandă să le scoți la suprafață, cel puțin deocamdată. Mai așteaptă. Dar încearcă să pui anumite limite. De săptămâna viitoare, când Marte va intra în această casă, poți în sfârșit să și discuții despre aceste probleme.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tinzi să te afunzi în muncă atunci când lucrurile nu merg bine pe acasă. Iar azi este posibil să fie cazul de așa ceva. Astrologul îți sugerează să nu ignori semnalele organismului, pentru că sănătatea este mai importantă decât toate.

Pești/Ascendent în Pești

Îți atragem atenția asupra cheltuielilor, pentru că Marte își pregătește ieșirea din Casa a doua. S-ar putea ca pe fond emoțional sau pe fond de stres să faci unele achiziții nesăbuite, iar apoi să le regreți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel