Care sunt cele mai așteptate filme în 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Care sunt cele mai așteptate filme în 2024
Care sunt cele mai așteptate filme în 2024

Hollywood-ul nu a luat vacanță de Sărbători. Încearcă să recupereze timpul pierdut anul trecut cu greva actorilor și a scenariștilor, așa că le-a pregătit cinefililor surprize.

Cele mai asteptate premiere în 2024 sunt "Deadpool 3", "Gladiator, partea a doua" și un nou film din seria "Joker", în care apare și Lady Gaga.

"One Life" este primul film de anul acesta și rulează deja pe marile ecrane în unele țări. Anthony Hopkins joacă rolul principal, iar acțiunea se petrece în timpul celui de-al doilea război mondial.

O peliculă despre viața legendarului cântăreţ Bob Marley va putea fi vizionată de luna viitoare. Printre producători se numără doi dintre copiii artistului.

Anul acesta, actrița Dakota Johnson apare pe marele ecran în rolul unei super-eroine din universul Marvel.

Programată inițial pentru lansare în 2023, partea a doua a peliculei "Dune" a fost amânată din cauza grevelor de la Hollywood. Prima parte a filmului a câștigat nu mai putin de 6 premii Oscar, așa că, pentru premiera din martie, așteptările sunt mari.

"Vânătorii de fantome", vechi și noi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.

Începând cu luna aprilie, alți doi titani fac echipă, pe marile ecrane, împotriva unei noi amenințări.

În schimb, Ryan Gosling renunță la costumul lui Ken pentru un echipament de cascador. Va putea fi văzut în acțiune din 3 mai.

O altă lansare pe care cinefilii o așteaptă cu nerăbdare în 2024 este partea a 3-a a seriei "Deadpool". (dedpul)

Eroului guraliv, interpretat de Ryan Reynolds, i se alătură Hugh Jackman, care reia rolul lui Wolverine din seria "X-Men". Cei doi își vor da în petic în cinematografe, începând cu luna iulie.

Lady Gaga apare în "Joker"

Apoi toamna vine cu o altă surpriză. În octombrie, apare un nou film din seria "Joker". Continuarea va fi un thriller muzical, iar Lady Gaga s-a alăturat distribuției.

Hollywood-ul n-a uitat nici de cei mici.

"Kung Fu Panda 4", "Inside out, partea a doua" sau „Garfield” sunt doar o parte din filmele de animație care vor avea premiera anul acesta.

Greva de la Hollywood a făcut însă ca al 8-lea film cu Tom Cruise, din seria "Misiune imposibilă", să nu mai aibă loc în calendarul lui 2024. Lansarea peliculei fost amânată pentru 2025.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel