Care este numele real al artistului Tavi Colen

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Puțină lume îi știe numele adevărat al artistului Tavi Colen.

Artistul a povestit cum a ajuns să fie prezentat în toată România sub numele de Tavi Colen.

"Tavi Colen este un pseudonim la care tot încercam să apelez încă de când eram puști. Cântam într-o trupă la Târgu-Jiu și le tot spuneam colegilor că eu o să plec la București, o să devin foarte cunoscut și că o să-mi pun acest pseudonim. Am făcut un diminutiv de la Octavian Călugăru, pentru că dacă vrei să anunți pe scenă un artist cu numele de Octavian Silviu Călugăru cred că ar dura o oră.

Le mulțumesc părinților mei pentru aceste nume superbe, dar a trebuit să fac un nume de scenă care să intrige. Toți se întrebau ce e cu mine, de unde sunt, din ce țară, se puneau o grămadă de întrebări și mie mi-a priit acest lucru. Tavi Colen e sonor, pare americănesc. Deci Colen este ideea mea", a explicat Tavi Colen, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

A devenit cunoscut ca membru al trupei Talisman, pe care a fondat-o împreună cu Alin Oprea în 1996. Trupa Talisman a cunoscut un succes răsunător cu hituri precum "Atât de singur", care a devenit rapid un imn al muzicii românești din anii '90.

Carieră muzicală

Talisman: Tavi Colen a câștigat notorietate ca membru al trupei Talisman, care a lansat numeroase albume și single-uri de succes în anii '90 și începutul anilor 2000. Trupa era cunoscută pentru baladele sale emoționante și rock-ul melodic.

Carieră solo: După despărțirea de Alin Oprea și implicit de Talisman, Tavi Colen și-a continuat cariera muzicală pe cont propriu. A lansat mai multe albume solo și a continuat să fie activ în industria muzicală, participând la diverse proiecte și colaborând cu alți artiști.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel