Care este cel mai mare viciu al Doiniței Oancea. Actrița nu poate scăpa de el

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea a dezvăluit care este cel mai mare viciu al ei, dar a spus și care este alimentul fără de care nu poate trăi.

Doinița Oancea este o actriță desăvârșită, care s-a făcut extrem de remarcată în actorie datorită talentului ei uriaș. Chiar dacă vrea să le ofere cel mai bun exemplu fanilor ei, vedeta a recunoscut faptul că are și ea câteva vicii, de care nu poate să scape. Este vorba despre niște obiceiuri nesănătoase la care recurg mai multe persoane publice.

„Beau multă Cola zero și fumez mult.”, a declarat Doinița Oancea pentru Spectacola.

Cea mai penibilă întâmplare din viața actriței

Vedeta a ales să le dezvăluie fanilor săi și cel mai penibil moment din viața sa. Întâmplarea amuzantă a avut loc în adolescență, când actrița spune că și-ar fi dorit să fie invizibilă, măcar pentru câteva momente. 

„În clasa a 10-a îmi cumpărasem o rochie super scurtă (mi-o amintesc și acum) și aveam niște sandale cu niște super platforme. Mama era în curtea magazinului nostru cu niște domni, la o discuție. Eu mă grăbeam să plec și când am zis la revedere, am avut un joc nebun de glezna și m-am trezit cu picioarele în sus…și “restul de mine” pe jos . Cel mai penibil moment! Mi-a fost atât de rușine …..aș fi vrut să mă evapor în momentul ăla.”, a mai dezvăluit actrița.

La ce aliment nu poate renunța Doinița Oancea

Chiar dacă arată foarte bine, Doinița Oancea spune că nu este deloc adepta alimentelor sănătoase. Ba mai mult, aceasta spune că nu va renunța niciodată la cartofii prăjiți, pe care-i mănâncă destul de regulat.

„Nu am un meniu perfect. Dar pot să spun că ar fi mi-nu-nat  dacă ar începe să-mi placă și mie să mănânc mai sănătos! Nu renunț niciodată la cartofii prăjiți (chiar acum am mâncat o porție imensă).”, a mai dezvăluit ea.

Doinița Oancea nu regretă faptul că nu are copii

Deși în spațiul public a apărut informația conform căreia Doinița Oancea spunea faptul că regretă că nu este mamă până la vârsta aceasta, actrița combate acum zvonurile.

„N-am regrete. S-a mai scris o chestie… dar cred că fie nu m-am exprimat eu corect, fie s-a înțeles greșit. Am zis că mi-ar fi plăcut să am un copil până la vârstă asta…însă NU REGRET CĂ NU-L AM! Cred foarte tare în Dumnezeu și în drumul meu…și tot ce mi s-a întâmplat până acum…și bune, și mai puțin bune au un rost. Așa că… I REGRET NOTHING. Se întâmplă totul așa cum trebuie.”, a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel