Care a fost primul loc de muncă pe care l-a avut Cătălin Măruță: „Nu știam absolut deloc Bucureștiul”

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram
Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram

Cătălin Măruță a vorbit despre joburile pe care le-a avut, înainte de a ajunge în televiziune.

Cătălin Măruță este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi în țară, având în spate o experiență greu de egalat. Este prezent la Pro TV de ani de zile, lucru ce i-a adus o notorietate aparte și un public fidel care-l urmărește în continuare neîncetat. Totuși, înainte să devină celebru, Cătălin Măruță avea ocupațiile firești prin care trece orice student. Acesta a început de la „munca de jos”, iar din primii bani câștigați și-a cumpărat o geacă. Mai mult, soțul Andrei Măruță spune că nu cunoștea deloc Bucureștiul, când a ajuns aici. 

„Când am venit în București prima dată, am împărțit pliante. Am fost omul sandviș. Aveam un panou mare pe față, am prins an electoral. Nu știam absolut deloc Bucureștiul. Cred că aveam pe față Dinu Patriciu și în spate Horia Rusu sau ceva de la Timișoara. (…) Am împărțit pliante și mi-am luat o geacă după primele două săptămâni. Nu am știut unde e facultatea în primul an. (…) Băgam de dimineața de la 6 până la 10 seara”, spune prezentatorul TV, potrivit cancan.

Cătălin Măruță, Dj la radio

Până să ajungă însă în televiziune, încercările au continuat pentru soțul Andrei Măruță, care a ajuns să profeseze și ca DJ. Pe lângă salariul de bază, acesta câștiga sume mărunte și din dedicații, iar toți banii erau puși atent deoparte de către prezentatorul care se gândea mereu la viitor.

„Puneam muzică la kilometrul 0 și acolo am făcut bani, cu dedicații. Era 10 lei dedicația și țin minte că plecam acasă și puneam banii într-o carte dimineața. Stăteam la un cămin de nefamiliști la Bobocica. Dimineața îi strângeam și ziceam că dacă o să mă dea afară de la radio și de la kilometrul 0, o să pot să mai stau 3 luni în București, timp în care pot eu să-mi găsesc repede să mai lucrez ceva”, a adăugat prezentatorul PRO TV în podcastul Acasă la Măruță.

Nu și-a propus să ajungă în televiziune

Părinții lui Cătălin Măruță avea cu totul alt plan pentru el. Chiar dacă, în final, a decis să urmeze Facultatea de Drept, opțiunile de meserii erau nenumărate, însă de pe listă nu se număra deloc și televiziunea. Din 2007 însă, după mai multe experiențe în lumea televiziunii, acesta a ajuns la Pro TV, acolo unde a început prin a prezenta emisiunea „Happy Hour”, iar după peste 15 ani, prezentatorul este în continuare pe sticlă.

„Eh, au fost multe bătăi de cap! De la agent de circulație, marinar, pilot, miner, pompier, salvamontist, până la geolog sau avocat. Ultima opțiune s-a concretizat în studiile de specialitate, pentru că am absolvit Facultatea de Drept. Dar am ajuns în televiziune, unde n-am crezut să calc vreodată”, a spus Cătălin pentru PRO TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel