Cardi B declară că nu este o soție perfectă, "dar prietenia îi salvează căsnicia”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Instagram
Sursa: captură Instagram

Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit detalii despre căsnicia cu rapper-ul Offset, în vârstă de 32 de ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2017 și au împreună doi copii: fiica Kulture, în vârstă de cinci ani, și fiul Wave, în vârstă de doi ani.

Zvonurile despre o separare le-au zdruncinat căsnicia anul trecut. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Cardi a fost întrebată despre viitorul mariajului ei, iar răspunsul a fost sincer: „Mă gândesc la asta. Ne gândim amândoi, pentru că ne iubim cu adevărat", potrivit Music News.

„Nici nu e doar despre dragoste. Suntem cei mai buni prieteni. Mă gândesc: Bine, a existat o vreme când nu am avut un prieten cel mai bun sau un sistem de sprijin. Nici măcar nu e vorba despre cum să-ți părăsești partenerul?, ci despre cum să nu mai vorbești cu cel mai bun prieten?”, a declarat aceasta.

Cardi a dezvăluit și aspectele favorite ale mariajului lor: „Ne plăcem cu adevărat unul pe altul, ca un sistem de sprijin. Nu-mi place cu adevărat să vorbesc cu oamenii. Nu sunt atât de sociabilă. Dacă vreau ceva de la cineva, el va fi cel care va vorbi. Pentru că mie nu-mi place să cer”.

Interpreta hitului „I Like It” a continuat să discute despre cele mai mari greutăți ale căsniciei lor, menționând că dedicarea ei față de muncă a îngreunat lucrurile.

Vedeta, care a jucat în filme precum „Hustlers” și „Fast and Furious 9”, a declarat: „Uneori nu pot fi... nu că nu pot fi o soție. E ca și cum cariera mea îmi ia viața. Înțelegi ce vreau să spun? Cariera mea e pe primul loc, apoi copiii mei pe al doilea. Iar uneori nu îmi dau seama că pun atâtea lucruri înaintea relației mele”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel