Cardi B, adevărul despre motivul pentru care a decis să renunțe la divorțul de Offset: Mi-a arătat că vrea să se schimbe

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Cardi B, adevărul despre motivul pentru care a decis să renunțe la divorțul de Offset: Mi-a arătat că vrea să se schimbe / Facebook
Cardi B, adevărul despre motivul pentru care a decis să renunțe la divorțul de Offset: Mi-a arătat că vrea să se schimbe / Facebook

Cardi B și rapperul Offset s-au căsătorit în 2017, dar trei ani mai târziu, în 2020, ea a înaintat actele de divorț. Acum, însă, celebra cântăreață a rupt tăcerea și a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a răzgândit, luând decizia de a-i mai acorda o șansă partenerului ei.

În vârstă de 30 de ani, cântăreața, pe numele ei real Belcalis Marlenis Almanzar, a depus actele de divorț de Offset în noiembrie 2020, citând ”diferențe ireconciliabile”. Ulterior, însă, cei doi parteneri au hotărât să-și mai acorde o șansă, iar acum s-a aflat ce a determinat-o pe Cardi B să nu meargă până la capăt cu separarea.

”Am vrut să înceteze, să se schimbe și a făcut asta. Mi-a arătat că vrea să se schimbe de dragul meu”, a mărturisit Cardi B, potrivit Daily Mail.

Cardi B a fost înșelată de soțul ei

Într-un interviu pentru Vogue, acordat în 2019, Cardi B a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu soțul ei, care a și înșelat-o, ea explicând atunci de ce a decis să rămână lângă el. 

”Când eu și soțul meu am avut acele probleme – când m-a înșelat – și am decis să rămân cu el și să lucrez alături de el, mulți m-au judecat. Multe femei s-au simțit dezamăgite de mine”, a spus Cardi B, continuând: ”Dar asta ține de viața reală. Dacă iubești pe cineva și nu mai ești cu acel cineva, dar ești depresiv, iar social media îți spune să nu vorbești cu persoana respectivă pentru că te-a înșelat, nu vei fi cu adevărat fericit decât dacă ai acea conversație.”

”Apoi, dacă te împaci cu acea persoană, lumea se întreabă cum ai putut să faci una ca asta. Ne-ai dezamăgit pe toate. Când te căsătorești cu cineva și spui până moartea ne va despărți, ar trebui să te ții de cuvânt atâta timp cât iubești persoana aceea și poți rezolva problemele avute.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel