Cardi B a aruncat cu microfonul într-un fan! Ce s-a întâmplat apoi a devenit viral

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cardi B spune că va face un proiect în limba spaniolă după albumul Sophomore
Cardi B spune că va face un proiect în limba spaniolă după albumul Sophomore

În timpul unui concert susținut sâmbătă în Las Vegas, cântăreața Cardi B a avut o reacție neașteptată când cineva din mulțime a aruncat conținutul băuturii sale asupra ei în timp ce interpreta hitul său "Bodak Yellow". 

Surprinsă și deranjată de acest incident, cântăreața a reacționat aruncând cu microfonul direct în direcția persoanei vinovate, înainte ca responsabilii de securitate să intervină, așa cum se poate observa într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare.

2. -imagine fara descriere- (carddib_06125700.jpg)

Acest incident face parte dintr-o tendință mai amplă în rândul fanilor. Astfel de gesturi îngrijorătoare au început să apară la sfârșitul lunii iunie, la un concert susținut de Bebe Rexha în New York, când un spectator a rănit-o pe cântăreață aruncându-i un telefon în față.

3. -imagine fara descriere- (cardib_86823700.jpg)

Câteva zile mai târziu, cântăreața de muzică country Kelsea Ballerini a avut parte și ea de un incident similar, fiind lovită de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho. Artista Ava Max a fost agresată cu o palmă peste față de un spectator care a pătruns pe scenă la concertul său din Los Angeles. Harry Styles a fost vizat și el de un obiect neidentificat în față, în timp ce Drake a fost lovit la încheietura mâinii cu un telefon. În altă situație, Pink a primit o pungă în care se afla cenușa mamei unui spectator. Toate aceste incidente arată o tendință îngrijorătoare a agresiunilor din partea unor indivizi nesăbuiți la concerte.

Datorită frecvenței crescute a astfel de incidente, cântăreața Adèle și-a avertizat fanii că nu va tolera astfel de practici. La un concert susținut în Las Vegas, ea a ținut să transmită un avertisment clar: "Ați văzut oameni care aruncă cu lucruri pe scenă? Încercați și vedeți. Încercați să aruncați ceva în mine și vă omor." Aceasta a subliniat că nu va permite ca agresiunile să rămână fără consecințe.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel