Carambol cu 20 de maşini în Capitală

radiodcnews Team | Dată: 09 dec 2021, 08:37 | Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nu mai puțin de 20 de mașini au fost avariate în această dimineață în urma unui carambol. 

20 de autoturisme au fost implicate într-un carambol, joi dimineaţă, pe strada Iuliu Haţeganu din Capitală, fără a rezulta victime, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, scrie Agerpres. 

Traficul este restricţionat pe strada Iuliu Haţeganu, între şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, pe ambele sensuri.

Potrivit sursei citate, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Din primele informaţii, mai multe autovehicule au intrat în coliziune. Poliţiştii fac verificări la acest moment pentru stabilirea dinamicii accidentului.

Trafic restricționat pe DN2, în Ilfov 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care un pieton care traversa drumul regulamentar, a fost lovit mortal de un autoturism.

Sensul de mers Afumați - București este oprit, circulându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Polițiștii au deschis o anchetă de cercetare penală în urma accidentului și continuă investigațiile. 

Situația traficului la ora 07:00, în România

Se circulă în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele: Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Ialomița, Prahova și Vâlcea, iar în funcție de condițiile locale, se poate forma poleiul.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă tot în condiții de ceață, vizibilitatea scăzând sub 200 metri, iar pe alocuri chiar sub 50 metri, valorile de trafic fiind reduse momentan.

”Sfătuim participanții la trafic să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să adapteze viteza la condițiile suprafeței carosabile, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, precum și luminile de ceață unde se impune, să mărească distanța de siguranță dintre vehicule, să nu efectueze manevre riscante și să sporească atenția la volan, adoptând constant o conduită preventivă”, recomandă polițiștii Centrului Infotrafic. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite