Cântăreaţa scoţiană Lulu: "Nu vorbesc înainte de prânz pentru a-mi proteja vocea"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Photo by @thomasble/ Unsplash
Photo by @thomasble/ Unsplash

Cântăreaţa scoţiană Lulu a mărturisit că nu vorbeşte înainte de prânz în zilele în care are spectacol pentru a-şi proteja vocea, informează DPA.

Artista, în vârstă de 75 de ani, a anunţat că următorul ei set de concerte va fi un "turneu de adio alături de familie şi prieteni".

Ea va continua să cânte, deşi declarase anterior că ultimul ei turneu a fost "extenuant".

Explicând regimul ei strict atunci când se află în turneu, artista a povestit pentru BBC News: "Nu vorbesc înainte de ora 12:00".

"Pot înţelege de ce credeţi că mint. Dar nu. Sunt foarte disciplinată", a dat asigurări vedeta.

"Încerc să nu ies din camera mea până la ora 12. Asta îmi face lucrurile mai uşoare. Am grijă de instrumentul meu. Îmi permite să cânt".

Născută Marie McDonald McLaughlin Lawrie, Lulu a fost nevoită să anuleze peste 30 de date ale turneului său din Marea Britanie din 2023 din cauza efectelor persistente ale unui Covid lung.

Ea va porni în turneul de adio, care va celebra 60 de ani de carieră muzicală, în aprilie, începând cu un spectacol la Glasgow, oraşul ei natal.

Lulu a devenit celebră la doar 15 ani când "Shout", un cover al piesei cu acelaşi nume a celor de la The Isley Brothers, a devenit un hit.

În 1969 ea a reprezentat Marea Britanie la concursul Eurovision cu cântecul ei "Boom Bang-a-Bang". Marea Britanie a împărţit premiul în acel an cu Franţa, Ţările de Jos şi Spania, fiecare obţinând 18 puncte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel