Cântăreața americană Monica a devenit virală în urma unui conflict din timpul unui concert

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
concert
concert

Monica a sărit în ajutorul unei spectatoare în timpul concertului de la Riverfront Music Festival din Michigan, sâmbătă, iar clipul cu reacția ei a devenit viral.

În acest clip, cântăreața este văzută sărind de pe scenă după ce a fost martoră la o presupusă agresiune comisă de un individ asupra unei spectatoare din public, în timpul spectacolului său din Detroit.

Într-un interviu acordat pentru CNN, Monica a declarat că decizia ei de a înfrunta situația s-a datorat faptului că "instinctele i-au dat curajul". Monica a adăugat că nu se simte ca un "supererou" pentru ceea ce a făcut, pentru că "am făcut ceea ce sper că ar face cineva dacă ar vedea că i se întâmplă asta unuia dintre apropiați".

Ea a mai declarat că a putut vedea că femeia care avea nevoie de ajutor era "my elder" și a adăugat că "a existat o teamă pentru mine, doar privind ceea ce părea a fi o situație care ar fi putut să se agraveze și mai mult". Cântăreața a spus că intenția ei a fost pur și simplu "să de-escaladeze situația".

Concertele au devenit, în special, în America, din ce în ce mai periculoase în ultima vreme. Lista artiștilor care au fost implicați în conflicte cu publicul, care, de obicei, aruncă cu obiecte pe scenă, unii dintre ei fiind chiar răniți în urma acestor întâmplări, continuă să crească.

Implicarea artistei R&B în altercația cu persoana de la concertul ei de sâmbătă, plus o serie de alte incidente recente în care au fost implicați artiști precum Miranda Lambert, arată cum artiștii se implică acum atunci când văd un comportament pe care nu îl aprobă.

La finalul interviului acordat pentru CNN, artista R&B, Monica a împărtășit un sentiment pe care mulți ar putea să îl înțeleagă în aceste zile, atât spectatorii de la concerte, cât și artiștii pe care vin să-i vadă.

"Aceste concerte au devenit ceea ce pare a fi, mai degrabă, un spațiu periculos", a spus ea. "Chiar vreau ca acest lucru să se schimbe", a mai adăugat cântăreața Monica.

@kiesha_bosschick #Monica Jumps In #Crowd  At A Concert In #Detroit To Stop A #Man Man From #Hitting Hitting A #Woman  The #singer was furious about what transpired stating it brought back  #memories #monica #live  #fyp #1m #2023 #miami #reaction #respect ##girl #likeforlike #viral #trending #domesticabuseawareness #domesticviolenceisreal ♬ original sound - LaKiesha Johnson

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel