Cannes 2024: Trump ar fi surprins de filmul biografic "The Apprentice", afirmă regizorul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
trump
trump

Donald Trump ar fi probabil surprins de "The Apprentice," a declarat marți regizorul Ali Abbasi despre filmul biografic pe care l-a realizat despre perioada în care Trump era un tânăr dezvoltator imobiliar. Abbasi a adăugat că este dispus să se întâlnească cu fostul președinte american pentru a discuta despre film, informează Reuters.

Filmul a avut premiera luni în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost ovaționat timp de opt minute de către public și a primit recenzii mixte din partea criticilor.

Programat să fie lansat în cinematografe la jumătatea lunii septembrie, înaintea alegerilor din noiembrie din Statele Unite, pe care Trump, în vârstă de 77 de ani, le-ar putea câștiga, "The Apprentice" își ia numele de la reality-show-ul prezentat și produs de Trump, care i-a adus celebritatea.

Nu cred neapărat că este un film pe care (Trump) îl va detesta. Nu cred nici că-i va plăcea, cred că va fi surprins, a spus Abbasi, care s-a născut în Iran, în cadrul conferinţei de presă.

După premiera peliculei, un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump a spus că va da filmul în judecată din cauza afirmaţiilor false făcute acestor falşi cineaşti.

Toată lumea vorbeşte despre cum dă el în judecată pe toată lumea, nu se vorbeşte însă şi despre rata de succes pe care o are, a spus Abbasi când a fost întrebat despre ameninţarea cu procesul.

Echipa lui Trump ar trebui să vadă filmul înainte să ne dea în judecată pentru că odată ce eşti în interiorul acestui personaj, e un sentiment diferit, iar noi suntem în interiorul personajului, a spus el.

Povestea are în centru perioada când Trump se afla sub tutela avocatului şi procurorului Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong, cunoscut din serialul de televiziune Succession.

Sebastian Stan, cunoscut graţie rolului din trilogia Captain America, îl interpretează pe Trump, prezentat de la anii de început, când lucra pentru afacerea tatălui, până când a devenit un mogul media.

Actorul a descris modul în care s-a pregătit pentru rol ca un proces de imersiune 24 de ore din 24 pentru a-l înţelege pe Trump dincolo de personalitatea înfăţişată de media.

Este un om ca toţi oamenii şi, cu toţii avem anumite coduri şi anumite principii, depinde doar care sunt acestea. Cred că diferă de la persoană la persoană, a spus Stan la conferinţa de presă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel