Când va fi înmormântată Rona Hartner. Cristi Brancu a făcut anunțul: „Familia este efectiv devastată”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Rona Hartner va fi condusă curând pe ultimul drum de toți cei care au admirat-o și cunoscut-o.

Lumea showbiz-ului românesc este în doliu, după ce Rona Hartner s-a stins din viață fulgerător. Artista s-a luptat din greu cu boala incurabilă, care i-a adus, în final, sfârșitul vieții pe patul de spital, acolo unde familia i-a fost alături până la ultima suflare. Astfel, toți cei care au cunoscut-o vreodată sau au îndrăgit-o s-au arătat a fi complet șocați de vestea tragică care a îndurerat întreaga țară. Cristi Brancu și-a exprimat și el tristețea în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, dar tot el a fost și cel care a anunțat unde și când va avea loc înmormântarea îndrăgitei actrițe.

„Rona Hartner va fi înmormântată la București săptămâna viitoare, la Cimitirul Bellu Catolic. Cred că este ziua de joi cea aleasă de familie. Familia este efectiv devastată, pentru că Rona a fost un motor, o energie inepuizabilă, atât timp cât a putut filma, a încercat să transmită un sentiment pozitiv absolut superb. Noi am vorbit cu ea acum două săptămâni și ne spunea că acum are o mică problemă și ne auzim mai târziu. Șocul pe care ni l-a oferit ieri sora ei a fost unul teribil.”, a declarat Cristi Brancu, în cadrul emisiunii pe care o moderează, Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor

Chiar dacă părea că este extrem de pozitivă și de optimistă cu ceea ce-i rezervă viață și că are încredere că Dumnezeu o va face bine, Rona Hartner a fost răpusă de diagnosticul crunt. Artista avea mai multe metastaze pe creier, dar și cancer la plămâni. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni, aceasta anunța fericită faptul că medicii au găsit un leac „minune”, se pare că organismul  i-a cedat, iar familia, printre care și fiica sa, este devastată de durere.

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul  Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău. 
Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta în buclă. 
Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat. 
Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. 
O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o să le lipsești la toți. 
Stelele în cer sunt fericite că te-au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta. 
Drum bun și luminat Ronel!”, a scris sora Ronei Hartner, pe rețelele de socializare.  

Anunțul prin care sora Ronei a anunțat faptul că aceasta e pe patul de moarte

În seara zilei de 22 noiembrie, sora Ronei a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, unde a anunțat pe toată lumea faptul că sora sa își trăiește ultimele clipe din viață.

„Bună seara la toată lumea,
Sunt Rinda sora Ronei.
Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea, care își trăiește ultimele clipe .
Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.
Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”, este postarea făcută de sora Ronei Hartner, de pe contul oficial al artistei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel