Când va avea loc prima NINSOARE în București

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Meteo: Lapoviță și ninsori în anumite zone ale țării - 9 Noiembrie
Meteo: Lapoviță și ninsori în anumite zone ale țării - 9 Noiembrie

În prima parte a lunii octombrie, temperaturile au scăzut în majoritatea regiunilor din țară. De această dată, AccuWeather a furnizat informații despre momentul în care se așteaptă primele ninsori în București. Vă prezentăm în continuare detalii din comunicatul specialiștilor în meteorologie.

Se pare că sezonul de iarnă va sosi mai devreme decât era anticipat, conform prognozelor experților de la AccuWeather. Primele zăpezi în București sunt prognozate să apară în luna noiembrie, conform datelor furnizate. În această lună, temperaturile vor rămâne mai ridicate decât media pentru această perioadă, iar temperaturile minime vor coborî sub punctul de îngheț.

Prima ninsoare

Conform prognozei meteo elaborate de experții de la AccuWeather, se anticipează că prima ninsoare în București va avea loc la data de 19 noiembrie 2023. Temperatura minimă se va situa la -4 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge 6 grade Celsius.

În luna noiembrie, se prevede că temperaturile vor rămâne scăzute în București. Primele temperaturi sub zero grade Celsius sunt așteptate să apară începând cu data de 16 noiembrie, cu o minimă de -2 grade Celsius în timpul nopții. Conform AccuWeather, din data de 24 noiembrie 2023 și până în prima săptămână a lunii decembrie, nu se așteaptă să mai fie înregistrate temperaturi minime sub punctul de îngheț.

În prima săptămână a lunii noiembrie, temperaturile se vor menține ridicate în București. Potrivit AccuWeather, avem următoarele date:

  • 1 noiembrie – temperatură maximă va fi de 15 grade Celsius, iar minima va ajunge la 6 grade Celsius;
  • 2 noiembrie – temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar minima de 3 grade Celsius;
  • 3 noiembrie – temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar minima de 11 grade Celsius;
  • 4 noiembrie – temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar minima de 1 grad Celsius;
  • 5 noiembrie – temperatura maximă ajunge la 13 grade Celsius, iar minima la 1 grad Celsius.
Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel