Când va avea loc nunta lui George Tănase: ”Sunt sigur că o voi face cât de curând”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: George Tănase, Instagram
Sursa foto: George Tănase, Instagram

George Tănase a vorbit despre viața de cuplu și despre planurile de viitor pe care le are cu iubita sa.

George Tănase poate fi întâlnit de luni până vineri în cadrul emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de pe Kanal D. Când pleacă de pe platourile de filmare, actorul încearcă pe cât mai mult posibil să-și împartă timpul rămas între viața de cuplu și îndatoririle zilnice pe care le mai are. Mai mult, acesta a dezvăluit chiar că este pe punctul de a păși pentru prima dată în fața altarului cu iubita sa.

„Clopotele bat de mult și se vor auzi curând. Cum am spus, nu sunt suficient de responsabil ca să mă ocup sa organizez acest eveniment. (n.r zâmbește) Emoțional vorbind, sunt pregătit de mulți ani și îmi doresc foarte mult să fac pasul cel mare, dar nu am reușit să distribui suficientă energie și atenție ca să fac pașii necesari în direcția asta. Dar sunt sigur că o voi face cât de curând.”, a declarat George Tănase pentru Spectacola

Cum i s-a schimbat viața lui George Tănase, de când a devenit prezentator de matinal

„De când am început matinalul, într-adevăr, nu am mai dedicat același timp relației de cuplu, dar partenera mea a înțeles acest lucru și m-a susținut foarte mult și îi mulțumesc din toată inima. Este dificil ce trăiește partenera unui artist din punctul meu de vedere. Dar reușesc să îmi gestionez timpul, pentru mine este foarte important să am liniște acasă pentru a avea liniște și în mediul profesional.

De regulă, obișnuim să ne uităm la filme, să călătorim când avem timp. Suntem pasionați de călătoritul de tip circuit, să vedem cât mai multe locuri în timpul scurt pe care îl avem pentru vacanțe. Ne place să încercăm mâncăruri noi, în general să trăim experiențe pe care să ni le amintim cu drag.”, a mai spus aceasta.

”Ne lipsesc mult diminețile în care ne savuram cafeaua împreună”

De asemenea, prezentatorul de la Kanal D a recunoscut faptul că duce lipsa dimineților liniștite în doi, însă aceștia încearcă să-și refacă ritualul măcar în weekend.

„Partenera mea  lucrează și ea dimineață, se trezește cu o oră mai târziu decât mă trezesc eu. Da, ne lipsesc mult diminețile în care ne savuram cafeaua împreună. Aveam un ritual împreună, ne trezeam în liniște, unul pregătea cafeaua, celălalt omleta. Mâncam împreună apoi savuram cafeau și povesteam lucruri ce ni s-au întâmplat în ultimele zile. Ne mai uitam pe rețelele sociale și comentăm una, alta. Ne cam lipsește acest ritual de cuplu, dar recuperăm în weekend și parcă ne bucurăm mai tare de aceste momente ale noastre.”, a declarat el pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel