Când obsesia pentru Barbie devine funerară

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Când obsesia pentru Barbie devine funerară/ Facebook Freeman
Când obsesia pentru Barbie devine funerară/ Facebook Freeman

Fascinația pentru Barbie este în plină desfășurare, iar companiile sunt hotărâte să profite la maxim de aceasta, recurgând la diverse tactici de marketing. O firmă specializată în servicii funerare a introdus pe piață sicrie Barbie, realizate în nuanțe de roz și decorate cu căptușeală în formă de steluțe.

În El Salvador, o companie specializată în servicii funerare a dus obsesia pentru Barbie la un nivel extrem prin introducerea sicrielor de culoare roz, având un interior căptușit în stilul caracteristic al celebrei păpuși. Această inițiativă inedită își propune să ofere o modalitate de exprimare a pasiunii pentru Barbie până în momentul ultimei suflări și chiar și după aceea, potrivit unui raport AP.

În orașul Ahuachapán din apropierea graniței cu Guatemala, Casa Funerară Alpha și Omega a introdus pe piață sicrie din metal de culoare roz. Isaac Villegas, proprietarul acestei afaceri, a dezvăluit că opțiunea de a alege sicrie roz a fost disponibilă încă de dinaintea lansării filmului Barbie din luna iulie. Cu toate acestea, valul de entuziasm care a cuprins America Latină l-a inspirat să aducă un element special prin decorarea interioară a sicrielor cu imagini ale celebrei păpuși, prin intermediul materialului textil.

În plus, aceste sicrie sunt împodobite cu steluțe. "Mi-am spus: 'Trebuie să profităm de această tendință'", a menționat Villegas referitor la decizia sa de a aduce aceste sicrie pe piață, subliniind că "totul s-a dovedit a fi un real succes".

El a evidențiat că firma de servicii funerare a lansat deja o campanie de promovare pentru sicriele Barbie și a reușit să vândă 10 exemplare. Cu toate acestea, este important să subliniem că aceasta nu înseamnă neapărat că 10 persoane au fost înmormântate efectiv în aceste sicrie – în El Salvador, este obișnuit ca mulți oameni să achiziționeze pachete preplătite pentru înmormântările lor viitoare.

Villegas a menționat că, până cu aproximativ un an în urmă, familiile alegeau în general sicriele tradiționale în culori precum maro, negru, alb sau gri. Cu toate acestea, cu aproximativ un an în urmă, el a vândut primul sicriu roz unei familii care dorea să-și comemoreze un membru foarte jovial prin intermediul unei nuanțe mai vii. În prezent, nu are intenția de a renunța la opțiunile mai recente, chiar dacă continuă să ofere și sicrie în culori mai închise.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel