Camila Cabello l-ar fi curtat pe Drake pentru noul său album

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Drake
Sursa: captură Youtube Drake

Camila Cabello continuă să impresioneze industria muzicală prin colaborarea sa surprinzătoare cu superstarul rap Drake pe noul său album, „C, XOXO”. Deși inițial au circulat zvonuri despre o posibilă relație amoroasă între cei doi, adevărul din spatele întâlnirilor lor a fost dezvăluit recent: Camila îl curta pe Drake pentru a-l convinge să participe la noul său proiect muzical.

Într-un interviu pentru Billboard, Camila a declarat: „I-am arătat albumul și i-a plăcut foarte mult. [Colaborarea] a venit dintr-un loc non-tranzacțional. Avea ideea pentru Hot Uptown și m-am simțit ca în Miami”. Pe album, Drake are propria piesă, „Hot Uptown”, și apare pe interludiul „Uuugly”.

Albumul „C, XOXO” include două colaborări cu Drake: o piesă proprie a acestuia, „Hot Uptown”, și o piesă intitulată „Uuugly”. Camila a explicat de ce a ales să-i ofere lui Drake propria piesă pe album: „De ce are propria sa piesă? Pentru că, în mod egoist, vreau doar să-l aud pe Drake pe propriul meu album. Îmi doresc asta pentru mine — este ca o stare de spirit rebelă. Cine spune că nu pot face asta? Este Drake vorbind pe piesele mele”.

Până acum, Camila a lansat deja single-urile „I Luv It” și „He Knows” cu Lil Nas X. Colaborarea cu Lil Nas X a avut și ea propriile momente interesante, Camila rememorând cum au rămas blocați într-un lift împreună timp de o oră. Cei doi se îndreptau spre un club gay din Los Angeles pentru a-și promova colaborarea când au rămas blocați în liftul clădirii unde locuiește Camila.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel