Cameron Diaz, suspectă de trafic de substanțe interzise în Maroc

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook, Cameron Diaz
Foto: Facebook, Cameron Diaz

Cameron Diaz a avut, în trecut, un job special despre care a vorbit abia acum - transportator de substanțe interzise. 

La vârsta de 16 ani, Cameron Diaz (49 de ani) își începea cariera de model. Cu mari aptitudini, ea urma să devină una dintre cele mai bine cotate fotomodele, dar și una dintre cele mai dorite actrițe. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare.

Mi-au dat o valiză încuiată

În cadrul podcast-ului „Second Life‟, Cameron Diaz a mărturisit că în anii '90, s-a mutat în Paris pentru a deveni model. În ciuda eforturilor de a-și câștiga proprii bani, ea nu a obținut din prima un job în această industrie, așa că a fost nevoită să își caute un loc de muncă în alt domeniu. „Am stat acolo (în Paris) un an întreg și nu am lucrat nici măcar o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de munca pentru a-mi salva viața‟, a povestit ea.  După multe încercări, ea a obținut un job, însă nu a fost ce s-a așteptat să fie: „Am primit un loc de muncă, dar cred că eram un cărăuș care transporta droguri în Maroc. Totul s-a întâmplat la începutul anilor '90. Mi-au dat o valiză încuiată, care avea «costumele» mele în ea‟, a spus ea. 

A dat socoteală autorităţilor

Ajunsă în Maroc, autoritățile au întrebat-o cine deține valiza și dacă poate fi deschisă. În cele din urmă, Cameron și-a dat seama că valiza este suspectă, așa că le-a spus autorităților că nu este a ei: „Mă întrebam ce se află în valiza aceasta. Eram o fată cu părul blond și cu ochi albaștri, purtam blugi rupți și cizme cu platformă, iar totul era nesigur. Aceasta a fost singura mea slujbă pe care am primit-o vreodată în Paris‟, scrie Click. La scurt timp de la incident, Cameron a primit un rol în filmul „The Mask‟, peliculă în cadrul căreia a jucat alături de Jim Carrey. De atunci cariera sa a fost înfloritoare, până în anul 2018, când a decis să se retragă, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor, pentru a-și crește fiica, pe Radix. 

Diaz a format un cuplu cu cântărețul Justin Timberlake între anii 2003-2006. În octombrie 2004, Diaz și Justin Timberlake au avut o altercație cu un fotograf de tabloid în afara unui hotel. Atunci când fotograful și un alt bărbat a încercat să-i fotografieze, cuplul le-a smuls aparatul de fotografiat. Imagini de la incident au apărut în Us Weekly. Reprezentanții perechii au afirmat că ei joacă scena unei noi serii. Diaz a mai fost într-o relație romantică cu starul de baseball, jucătorul lui New York Yankees, Alex Rodriguez, începând din iulie 2010 până în septembrie 2011.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel