Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter: Este grozav. Mult mai bun decât celălalt tip

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk a schimbat logo-ul Twitter cu un câine Shiba Inu și criptomoneda Dogecoin a crescut imediat
Elon Musk a schimbat logo-ul Twitter cu un câine Shiba Inu și criptomoneda Dogecoin a crescut imediat

Elon Musk și-a pus câinele în funcția de director al companiei Twitter. Celebrul miliardar a anunțat că și-a angajat animalul de companie ca să îl înlocuiască în funcția de CEO al Twitter.

Miliardarul american a postat, miercuri, pe Twitter o fotografie în care apare Floki, un cățel din rasa Shiba Inu, stând pe scaunul directorului general al companiei.

Elon Musk a transmis că prietenul său blănos este „perfect pentru slujbă”, „este super cu cifrele!” și „are stil”.

„Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”, a scris Elon Musk, care a făcut o aluzie la propria persoană.

Postarea miliardarului a strâns zeci de mii de aprecieri și tot atât de multe comentarii din partea internauților care s-au amuzat copios.

„Bănuiesc că a fost singurul suficient de nebun pentru a accepta postul”, a scris un utilizator căruia Elon Musk a răspuns imediat: „Este perfect pentru job”.

Elon Musk a anunțat în decembrie anul trecut, că va conduce echipele de software și servere numai până în momentul în care va găsi „pe cineva suficient de nebun” pentru a-i lua locul.

Anunțul miliardarului a venit la scurt timp după ce a apărut un sondaj în urma căruia 57,5% dintre respondenți au spus că Musk ar trebui să demisioneze din funcția de CEO al Twitter.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel