Cadouri de nuntă primite de membrii familiei regale

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Facebook The Royal Family
Foto: Facebook The Royal Family

Cu resurse financiare nelimitate, alegeri de locații exclusiviste și rochii care rămân în istorie, nunțile regale se numără printre evenimentele cu adevărat speciale, captând atenția întregii lumi. Lista de invitați dornici să ofere daruri cuplului proaspăt căsătorit este adesea impresionant de lungă, iar selecția cadourilor este la fel de neconvențională.

De-a lungul istoriei, familiile regale au primit unele dintre cele mai ingenioase cadouri, printre care s-au numărat animale exotice, piese de mobilier antice, bijuterii cu o istorie de transmis din generație în generație, proprietăți și chiar automobile. În continuare, vom explora câteva dintre aceste cadouri impresionante oferite familiilor regale.

Un iaht

În trecut, exista această idee că la nunțile regale trebuie să oferi cel mai impresionant cadou, iar monarhii, oamenii politici și oamenii de afaceri încercau să se depășească unul pe altul cu fiecare ocazie. Dacă îți dorești să găsești cadouri pentru nunta cu adevărat speciale, demne de o casă regală, îți sugerăm să explorezi o gamă largă de opțiuni. Lasă-te inspirat de grandoarea și ingeniozitatea darurilor prezentate, care se extind de la idei simple și elegante până la unele imprevizibile și de-a dreptul extraordinare.

Prințul Rainier de Monaco și Prințesa Grace Kelly au primit drept cadou de nuntă un iaht, dăruit de magnatul maritim Aristotel Onassis. Cuplul regal și-a făcut luna de miere la bordul acestei ambarcațiuni, cu care a navigat de-a lungul coastelor Corsicii și Sardiniei. Te poți gândi la ceva mai luxos? În următorii ani, Prințesa Grace obișnuia să primească pe iaht oaspeții importanți și să organizeze excursii de o zi în Mediterană.

O reședință regală

Regina Elisabeta a II-a a oferit mai multor membri ai familiei cheile unor reședințe regale, drept cadouri de nuntă. Când Prințul Edward și Contesa de Wessex s-au căsătorit în 1999, Majestatea Sa le-a dăruit Bagshot Park din Surrey, despre care se spune că ar avea 120 de camere.

Alimente demne de recorduri mondiale

În 1840, cu ocazia nunții, Regina Victoria și Prințul Albert au primit o roată de brânză care cântărea peste 500 de kilograme și era făcută din laptele a 750 de vaci. Regina a acceptat cadoul, care a fost apoi expus. Din păcate, după ce expoziția s-a terminat, regina a refuzat să primească înapoi roata de brânză gigantică. Cu siguranță te poți gândi la o persoană care ar fi încântată să primească un astfel de cadou la nuntă, inclusiv în zilele noastre.

Donații caritabile

Membrii familiei regale sunt adesea implicați în activități caritabile, iar darurile de nuntă pot reflecta această activitate filantropică. În locul cadourilor tradiționale, aceștia pot primi donații generoase în numele unor fundații caritabile sau pot solicita invitaților să doneze direct către organizațiile lor preferate.

De exemplu, Ducele și ducesa de Cambridge, William și Kate, le-au cerut celor care doresc să ofere cadouri să doneze uneia dintre cele 26 de organizații caritabile aflate pe lista pe care au pus-o la dispoziție. De asemenea, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, cuplul a solicitat donații în loc de cadouri. În acest sens, cei doi au ales șapte organizații caritabile pe care să le sprijine cu ocazia nunții.

O mașină de teren

Deși Prințul William și Kate le-au cerut tuturor oaspeților să facă donații caritabile în numele lor, cei doi au primit un Land Rover, pe care l-au donat unei echipe de salvare montană. Ei au organizat o tragere la sorți la Clarence House și au ales aleatoriu echipa de salvare montană din Patterdale.

Un animal la care nu te-ai aștepta

Harry și Meghan au primit, probabil, unul dintre cele mai inedite cadouri cu ocazia nunții. Organizația pentru drepturile animalelor PETA, filiala din India, a adoptat un taur, în numele tinerilor căsătoriți. Animalul, care a fost găsit slab și rănit, a primit numele Merry (un hibrid dintre Harry și Meghan). PETA a decis să-i asigure pentru restul vieții un trai liniștit și relaxat într-un sanctuar din Maharashtra, India.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel