Cadoul inedit primit de Laura Cosoi în ziua nunții. Actrița nu poate uita: „Mi se pare cea mai mare prostie”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi și-a amintit cu nostalgie de ziua nunții sale.

Laura Cosoi se bucură de una dintre cele mai admirate și frumoase familii din showbiz-ul românesc. Vedeta este căsătorită de opt ani de zile cu Cosmin Curticăpean, iar împreună au trei fetițe superbe. Chiar dacă a trecut ceva vreme de la fericitul eveniment din viața celor doi, actrița își amintește și în ziua de astăzi cu nostalgie despre nuntă. Așadar, aceasta este destul de șocată la gândul că oamenii ar putea să ajungă în ziua de astăzi în fața altarului datorită beneficiilor materiale care se câștigă la finalul petrecerii de la invitați.

“Nu, îți dai seama că nu (n.r. nu s-a gândit la bani atunci când a făcut nunta)! Îmi este greu să cred că oamenii chiar ajung să facă nuntă ca să câștige bani. Vreau să cred că nu este așa! Prefer să cred că oamenii încă se căsătoresc din dragoste, că se iubesc, că își doresc un eveniment memorabil pentru cei dragi, o întâlnire, o petrecere. Așa văd eu lucrurile! Nu știu dacă asta este principala treabă, habar n-am. Cum era pe vremuri, la părinții noștri? Ar trebui să o întreb pe mama cum era pe vremuri! Biserica, slujba, aceasta este nunta, de fapt!”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Ego.

Laura Cosoi, surprinsă cu un cadou neașteptat

Se pare că unii dintre prietenii vedetei au vrut să o surprindă extrem de mult pe actriță, în cea mai memorabilă zi din viața ei, motiv pentru care au ales să-i ofere un cadou mai inedit. Chiar dacă nu a dezvăluit despre ce este vorba, actrița spune că, în primă fază, i s-a părut destul de deplasat acel lucru, însă în final, aceasta mărturisește că toți invitații s-au bucurat din plin de surpriza pregătită de acel prieten.

“Nu știu dacă a fost neapărat cel mai amuzant. Au fost multe momente amuzante, nu am să le enumăr. Am primit un cadou de la cineva foarte drag și înainte de nuntă am spus că mi se pare o prostie cadoul respectiv! Deja era comandat și fix în ziua nunții a apărut cadoul. A fost o bucurie pentru toți nuntașii. Mi s-a părut că, per total, a fost highlight-ul evenimentului cadoul respectiv. A fost amuzant! Cu o zi înainte am zis că mi se pare cea mai mare prostie să aduci la nuntă așa ceva, să se întâmple asta! Mi s-a zis că era deja comandat, plătit! Oamenii s-au gândit să mă bucure. Dar a fost ceva foarte fain, de fapt! Am avut păreri preconcepute.”, a continuat actrița. 

Nu ar schimba nimic

Mai mult, actrița spune că lucrurile au decurs mereu exact așa cum a visat, motiv pentru care nu și-ar dori să modifice nimic la viața pe care o are în prezent sau la deciziile pe care le-a luat în trecut. De asemenea, Laura Cosoi spune că se bucură din plin de amintirile pe care i le-au oferit vremurile trecute. 

“Nu cred că aș face ceva diferit. Mi se pare că ce am ales să fac atunci a stat în picioare! Și astăzi mă bucur de fiecare clipă în parte, de amintiri.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel