Caddy de la B.U.G. Mafia a făcut infarct. Trupa a făcut anunțul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Caddy de la B.U.G. Mafia a făcut infarct. Trupa a făcut anunțul/Facebook
Caddy de la B.U.G. Mafia a făcut infarct. Trupa a făcut anunțul/Facebook

Dragoș Neagu, cunoscut și sub pseudonimele de scenă Cadillac, Daddy Caddy sau Caddy, unul dintre membrii ai formației B.U.G. Mafia, a fost afectat de un atac de cord și a fost spitalizat, conform unei declarații făcute de trupă pe pagina lor oficială de Facebook.

Caddillac de la B.U.G. Mafia, celebra trupă de hip-hop din România fondată în anul 1993, a suferit un infarct minor, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a trupei. Actualii componenţi sunt Tata Vlad, Caddy şi Uzzi.

La sfârșitul anului 1993, într-o epocă în care albumele de hip-hop erau distribuite doar în cercuri limitate, iar CD-urile erau rarități prețioase, Dragoș Vlad-Neagu și Vlad Irimia s-au întâlnit și au fondat formația Black Underground.

Dragoş şi Vlad, cu numele de scenă Klax 187 şi respectiv Doom (astăzi Caddy şi Tata Vlad), reuşesc să îşi înregistreze prima piesă, în limba engleză, cu ajutorul lui Adi Niculescu, realizatorul emisiuni „Yo!Rap Is Moving!” de la radio Uniplus.

Caddy si Tataee sunt cei care au infiintat truba Black Underground in 1994. Erau cunoscuti sub numele de Klax 187 si Doom. Initial, trupa avea 4 membri, dar ceilalti doi au parasit-o dupa cateva luni. In tot acest timp, baietii au scos piese in engleza cu ajutorul lui Romeo Vanica.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel