Buhnici, făcut praf după derapajul despre femeile de la mare cu vergeturi, care nu arată a minore. ”Am simțit o jenă... Lui Gigi nu-i place”

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Captură video/ George Buhnici
Captură video/ George Buhnici

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, cunoscut realizator de vloguri despre tehnologie, a reușit să stârnească o puternică reacție publică în urma unei reacții despre femei. 

”Nu știu de ce vă supărați atât că un produs TV zice la un festival unde nu se consumă nimic decât muzică, că el merge la mare pentru că vrea să vadă doar minore cu multă piele fără vergeturi.Și eu aș vrea să văd la televizor sau pe net doar oameni mai inteligenți decât gadgeturile din buzunarul pantalonilor cărora le fac reclamă. Dar nu poți avea totul în viață.” a scris Radu Herjeu, jurnalist și fost membru CNA pe Facebook. 

Derapajul lui George Buhnici a fost taxat în numeroase postări pe Facebook. Redăm o parte dintre ele: 

- Pielea ta are vergeturi?Te preocupă aspectul de coajă de portocală al pielii tale? Vrei sa mergi la mare în propria-ți piele? Nu te duce! Vine unul pe acolo, Buhnici îi zice. Bietul om vine la mare nu pentru apă, nici pentru soare. Vine să vadă piele și îi place doar pielea întinsă, de minoră. Așadar dacă nu ești minoră, nu arăți ca o elevă de gimnaziu sau de liceu, stai dr*cului acasă, să nu cumva să dea tătăiță Buhnici cu ochii de pielea ta. Du-te la sală să îți întinzi chelea pe matale și poate anul viitor vei fi pregătită pentru marea întâlnire.

- Sunt multe persoane publice, mai bune sau mai puțin bune pe domeniul lor, care fac greșeala să dea interviuri în afara sferei lor de specialitate. Ăla este momentul când se vad (sau nu) valorile, toleranța sau aroganța și, de principiu, cam ce au în cap. Ăsta e un astfel de exemplu.

- Da, deci, "domnu'" Buhnici, să nu veniți prin Piatra Neamț că eu mai ies din casă și pentru că e vară, de obicei ies în rochițe sau pantaloni scurți. Și na, nu mai sunt minoră și am mai pus vreo 15 kg pe mine de atunci. Cu toate astea, e vară, e cald și port fuste scurte sau pantaloni scurți, chiar dacă se mai vede celulita sau o vergetură, două, port rochița aia faină cu margarete, cu spatele gol, chiar dacă mi se văd aripioarele sau coșurile de pe spate și ador rochița mea neagră cu decolteu, unde sânii mei sunt liberi și nici în cot nu mă doare cu nu sunt ridicați până în gât sau că nu stau ca atunci când aveam 14 ani. Dar vă zic sincer, pentru sănătatea ochilor dumneavoastră, nu veniți prin Piatra Neamț! Nu vreau să vă simțiți lezat de ceea ce o să vedeți! Și nici nu vreau să faceți infarct dacă, Doamne ferește, mergeți la ștrand sau pe malul Bistriței și mă găsiți pe acolo făcând baie, deci în costum de baie, din două piese (sau nu). Stați acasă și vă uitați la poze editate în Photoshop, acolo găsiți perfecțiunea. Și poate vă abțineți să mai deschideți gura că miroase rău a rahat și nu e turcesc, din păcate. Cu dezgust, o femeie care merge la mare să facă baie și să se bucure de aerul sărat, nu ca să își arate pielea și care nu are nici cea mai mică dorință de a se împrieteni cu dobitoci ca dumneata. 

- Bă, io în ultimii ani când am fost la mare, am simțit o jenă. Am simțit că nu-mi mai place la mare. Aveam un tic dinăsta să-mi trag prosopu’ și șezlongu peste cap, mă îngropam în nisip și nu îmi puteam explica de ce.Azi am înțeles în sfârșit de ce: mergeam la mare pentru Gigi Buhnici și habar n-aveam. Am dat azi peste un interviu cu el, absolut revelator, în care Gigi zice că fetele care vin la mare, vin să-i arate lui piele. Țzâtze, bukkkci, cooor, deci cine vine la mare să nu mai vină îngălată cu celulită pă ea, că lu Gigi nu îi place celulita. Dacă ai piele pă tine ca femee care mergi la mare ca să te valideze Gigi, tre să fii țiplă. Și să nu mai dăm banii ca pruastele pă tatuaje, să mergem la Sală. Altfel marș acasă, un te duci cu celulita aia? Dacă îl vedeți pe Gigi Buhnici la intrare la Mamaia într-o cașcarabetă d-aia la rupt bilete, astea cu celulită faceți cale întoarsă că NU treceți de Gigi. Nah. Nu arăți ca o minoră, cum îi plake lui, adio vitamina D! 

Comentariile au continuat în acest fel și au avut și motiv. 

Citește aici afirmațiile lui Buhnici

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel