Bucureștean cercetat pentru dare de mită după denunţul unui poliţist din Brașov

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un șofer i-a oferit 1.000 de lei unui polițist să nu fie testat cu aparatul drugtest. 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti, este cercetat pentru dare de mită după ce ieri, 14 decembrie 2021, a încercat să corupă un poliţist pentru ca acesta să nu aplice măsurile legale, scrie Agerpres. 

Poliţistul din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei Staţiunii Râşnov a refuzat categoric şi a denunţat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov.

Agentul de poliţie a sesizat faptul că un cetăţean care conducea un autoturism pe drumurile publice i-a oferit suma de 1.000 de lei pentru a nu fi testat cu aparatul drugtest.

S-a întocmit dosar penal



Denunţul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, constatându-se că aspectele sesizate se confirmă, sens în care a fost întocmit dosar penal.

Cercetările sunt continuate cu făptuitorul în stare de libertate.

Dorim să subliniem integritatea agentului de poliţie care este la al zecelea denunţ la D.G.A. privind faptele unor cetăţeni de a-i oferi mită, dintre care trei denunţuri au fost formulate în acest an.

Tragedie la Făgăraș, județul Brașov. A căzut de la etajul 4

Un tânăr din municipiul Făgăraş a murit, marţi seară, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui imobil, scrie Agerpes. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, bărbatul avea 27 de ani. La faţa locului incidentului au fost direcţionate câte un echipaj de la SMURD şi de la Ambulanţă.

Din nefericire, tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, iar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decedat.

Citește mai multe aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel