Bryan Ferry vinde 50% din catalogul muzical

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Bryan Ferry a vândut 50 la sută din catalogul său muzical către Iconic Artists Group, al lui Irving Azoff.

Cântărețul în vârstă de 78 de ani a încheiat un parteneriat cu compania de drepturi muzicale "pentru a dezvolta și extinde moștenirea muzicală a renumitului artist către noi generații de fani".

Contractul include piesele sale solo și hiturile Roxy Music, printre care "Love Is the Drug", "More Than This", "Avalon", "Virginia Plain", "Dance Away" și "Slave to Love".

Pe lângă drepturile muzicale, contractul acoperă și imaginea și numele său.

Ferry a spus: "Sunt încântat să lucrez cu toți cei de la Iconic pentru a găsi noi modalități de a împărtăși muzica mea cu lumea. Sunt încântat să văd ce posibilități se vor ivi".

Beth Collins, co-președinte al Azoff Company, a declarat: "Am fost foarte încântată de această colaborare: "Vocea unică a lui Bryan și muzica care sfidează genurile i-au adus un loc printre cei mai influenți artiști ai timpului nostru."

Contractul include lucrările sale solo și hiturile Roxy Music, inclusiv "Love Is the Drug", "More Than This", "Avalon", "Virginia Plain", "Dance Away" și "Slave to Love".

Pe lângă drepturile muzicale, contractul acoperă și imaginea și numele său.

"Suntem onorați să lucrăm cu el pentru a ne asigura că moștenirea sa continuă să inspire și să rezoneze cu publicul."

Președintele Iconic, Jimmy Edwards, a declarat: "Bryan Ferry este un adevărat pionier muzical care a îmbinat arta, moda și rock and roll-ul într-un sunet captivant și durabil. Iconic este profund onorată să celebreze influența sa durabilă și să împărtășească cu lumea întreagă catalogul său legendar."

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel