Bruce Willis suferă de demenţă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Willis / Facebook
Bruce Willis / Facebook

Familia lui Bruce Willis a anunţat că actorul în vârstă de 67 de ani suferă de demenţă, după ce anul trecut fusese diagnosticat cu afazie.

“De când am anunţat diagnosticul de afazie, în primăvara anului 2022, boala lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală. Din nefericire, dificultăţile de comunicare reprezintă doar un simptom al bolii de care suferă Bruce. Deşi este dureros, este totuşi o uşurare faptul că în sfârşit avem un diagnostic clar”, se arată în comunicatul familiei lui Willis, semnat de Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Familia actorului a atras atenţia că nu există tratament pentru această boală, pentru care se impun realizate mai multe cercetări. “În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii care vin. Pe măsură ce boala lui Bruce avansează, sperăm că mass-media va atrage atenţia asupra acestei boli, care are nevoie să fie ştiută mult mai bine de oameni şi necesită cercetări”, a precizat familia lui Willis.

Actorul a devenit cunoscut în anii 80, după ce a jucat în serialul “Moonlighting” alături de Cybill Shepherd. În 1988 a apărut în “Die Hard” şi în alte patru continuări. De asemenea, a avut roluri memorabile în “Pulp Fiction”, “12 Monkeys”, “The Fifth Element”, “The Sixth Sense” sau “Armaggedon”. A fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur şi a câştigat unul pentru „Moonlighting”. De asemenea a primit un Emmy pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”. Filmele lui au adus încasări de peste 5 miliarde de dolari.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel