Bruce Springsteen se află într-o formă excelentă pe fondul recuperării din cauza ulcerului peptic

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Springsteen se află într-o formă excelentă pe fondul recuperării din cauza ulcerului peptic
Bruce Springsteen se află într-o formă excelentă pe fondul recuperării din cauza ulcerului peptic

Steven Van Zandt, colegul de trupă al lui Bruce Springsteen, și-a informat fanii despre starea de sănătate a rockerului.

În timp ce vorbea pentru People la ceremonia de inaugurare a Rock & Roll Hall of Fame 2023 din New York, vineri, chitaristul E Street Band a dezvăluit că solistul în vârstă de 74 de ani este într-o "formă excelentă", în timp ce se recuperează de ulcerul peptic.

"Ne vom întoarce mai puternici ca niciodată în martie", și-a asigurat Steven fanii. "Au fost primele șase luni de turneu foarte, foarte intense - poate cele mai intense de până acum. Așa că ne vom întoarce cu aceeași intensitate și va fi grozav."

Bruce și The E Street Band au anunțat în septembrie că au fost nevoiți să își amâne datele rămase din turneul din 2023, ca urmare a problemelor de sănătate ale cântărețului și compozitorului. Turneul va fi reluat în martie 2024.

De asemenea, Steve a mai spus pentru publicație că spectacolele au fost "minunate".

El a adăugat: "Totul s-a vândut imediat. Așa că a fost o surpriză minunată și, cred, doar un tribut adus meseriei."

Cântărețul născut în U.S.A. și-a informat fanii despre starea sa de sănătate în timpul emisiunii sale de radio SiriusXM From My Home To Yours, luna trecută.

"Permiteți-mi să iau un moment și să le mulțumesc fanilor mei afectați de concertele noastre amânate pentru înțelegere", a spus el. "Îmi pare profund rău, dar chestia asta cu burta, în ciuda capacității mele de a râde de ea, a fost un monstru și încă îmi zguduie, din păcate, lumea mea interioară."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience