Bruce Springsteen a deschis concertul din Kilkenny cu un tribut emoționant adus lui Shane MacGowan

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate

Bruce Springsteen i-a surprins pe spectatori la începutul concertului său din Kilkenny cu un omagiu emoționant adus regretatului său prieten, Shane MacGowan.

The Boss a fost cap de afiș duminică (13.05.24) la Nowlan Park alături de E Street Band și a început concertul cu o interpretare entuziastă a piesei clasice "A Rainy Night in Soho" a trupei Pogues, în memoria legendei muzicii irlandeze.

Grupul 'Fairytale of New York' a reacționat pe X: "Un tribut minunat adus șefului nostru, mulțumesc Bruce".

MacGowan a murit din cauza pneumoniei în noiembrie anul trecut, la vârsta de 65 de ani, după ce s-a luptat luni de zile cu o stare de sănătate precară.

Springsteen, în vârstă de 74 de ani, îl vizitase la spital în timpul etapei irlandeze a turneului său mondial.

Prezentându-și omagiile, autorul hitului "Born to Run" a scris la aflarea tristei vești a decesului său:

"Shane a fost unul dintre scriitorii mei favoriți din toate timpurile. Pasiunea și intensitatea profundă a muzicii și a versurilor sale sunt de neegalat de toți, cu excepția celor mai buni din canonul rock and roll. Am avut norocul de a petrece puțin timp cu Shane și cu minunata lui soție, Victoria, ultima dată când am fost în Dublin. Era foarte bolnav, dar încă frumos prezent în inima și spiritul său. Muzica lui este atemporală și eternă. Nu știu despre noi ceilalți, dar ei vor cânta cântecele lui Shane peste 100 de ani"

Mulțimea a avut parte de o dublă bucurie, Springsteen a ajuns pe scenă cu două ore mai devreme pentru a interpreta "This Hard Land".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel