Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate

Bruce Springsteen a adus un omagiu fanilor săi care au continuat să petreacă în absența lui, după ce a fost nevoit să își anuleze concertele.

Cântărețul, în vârstă de 74 de ani, a fost sfătuit să-și odihnească vocea după ce a contractat un virus, ceea ce a dus la anularea spectacolelor programate în Marsilia, Praga și Milano.

În locul concertelor, fanii și-au organizat propriile evenimente informale, cântând împreună unele dintre piesele clasice ale lui Bruce, gest care l-a emoționat profund pe artist.

Într-un videoclip postat pe Instagram, el a spus: "Sunt Bruce Springsteen, vă sun din ținuturile sălbatice din New Jersey, unde abia îmi trece microbul vocal.

Bruce Springsteen și-a cerut scuze și a mulțumit fanilor care au continuat să petreacă în absența lui, după ce a fost nevoit să anuleze mai multe concerte din cauza unor probleme vocale.

Cântărețul, în vârstă de 74 de ani, a fost sfătuit să-și odihnească vocea după ce a contractat un virus, ceea ce a dus la anularea spectacolelor din Marsilia, Praga și Milano.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Bruce a spus: "Trebuie să îmi cer scuze din nou pentru că am ratat acele concerte. Dar, mai important decât atât, trebuie să le mulțumesc fanilor noștri incredibili din Marsilia, Milano și Praga pentru serenadele frumoase pe care ni le-au oferit atunci când nu ne simțeam prea bine. A fost cu adevărat emoționant, profund emoționant și este ceva ce nu voi uita. Ne vom întoarce și vă vom oferi spectacolul vieții voastre. Vă mulțumim foarte mult!"

Cântărețul piesei „Dancing in the Dark” a fost în turneu cu E Street Band, deși a anunțat pe 25 mai că cele trei spectacole vor trebui să fie anulate din cauza problemelor sale vocale.

Chiar și așa, Bruce a promis că le va oferi fanilor „spectacolul vieții lor” după ce își va reveni complet.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel