Britney Spears, umilită într-un restaurant în fața unui cunoscut baschetbalist din NBA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Britney Spears
Britney Spears

Zilele trecute, în Las Vegas, prințesa pop a vrut să îl salute pe starul baschetbalist Victor Wembanyama într-un restaurant, însă echipa de securitate a sportivului a răspuns într-un mod nepoliticos. Versiunile celor celebrități se contrazic între ele.

Când părea că totul este liniștit în viața lui Britney Spears, cu câteva luni de calm și o oarecare discreție pe rețelele de socializare, după un an și jumătate de libertate și lupte împotriva a jumătate din familia ei, totul a degenerat, arată El Pais.

De-a lungul zilei de joi, au fost dezvăluite diferite versiuni ale unei ciocniri care a avut loc miercuri seară între prințesa pop în vârstă de 41 de ani și Victor Wembanyama, atletul francez în vârstă de 19 ani, considerat noua vedetă a baschetului mondial, un jucător reputat din NBA și San Antonio Spurs, într-un club de noapte din Las Vegas. O poveste oarecum neclară, dar care, pe măsură ce orele au trecut, protagoniștii și apropiații lor și-au dat versiunile. Bineînțeles, cu nuanțe foarte diferite.

Potrivit presei americane, incidentul a avut loc la restaurantul Catch, situat în luxosul hotel și cazinou Aria, unde sportivul lua masa și unde cântăreața a sosit împreună cu soțul ei, Sam Asghari, și doi însoțitori. Spears l-a zărit pe Wembanyama, o stea în ascensiune, și s-a dus să-l salute și să-și exprime admirația, făcând chiar o fotografie cu el.
A fost momentul în care un agent de securitate s-a dus la artistă pentru a o împiedica să se apropie de francez iar acesta i-ar fi dat chiar o palmă peste față. Un martor a povestit tabloidului TMZ, primul ziar care a relatat acest lucru. Ochelarii lui Spears au zburat de pe față și s-au prăbușit pe podea, potrivit tabloidului, care susține că ea a exclamat la scurt timp după aceea: "La naiba, asta e America". De altfel, vineri, purtătorii de cuvânt ai aceluiași departament au dezvăluit că "nicio acuzație nu va fi depusă împotriva" bodyguardului, după cum a relatat Page Six, care susține, de asemenea, că paznicul în cauză era șeful securității de la Spurs, Damian Smith.

Cum a escaladat mai apoi conflictul

După incident, Spears și însoțitorii ei s-au așezat la masă. Acolo, versiunile variază. Inițial, TMZ a explicat că agentul de securitate al lui Wembanyama s-a apropiat de ele și le-a cerut scuze, pe care cântăreața le-a acceptat. "Când știi că ești invadat de fani... știi cum e", i-a spus acesta, care se pare că nu a recunoscut-o la început. Cu toate acestea, cântăreața are o altă versiune și susține că nu a primit niciodată astfel de scuze și, de fapt, le așteaptă.

Primul care a luat atitudine a fost Sam Asghari, soțul cântăreței, care a declarat într-un mesaj pe Instagram stories: "Mă opun violenței sub toate formele, mai ales dacă nu există nicio justificare pentru a fi nevoit să te aperi pe tine sau pe cineva care nu poate. Autoapărarea poate fi inevitabilă, dar apărarea oricărei femei, în special a soției mele, nu este de discutat. Consider că reacția mea a fost un răspuns la ceea ce s-a întâmplat și sper ca bărbatul în cauză să învețe o lecție și să își dea seama de lipsa de respect față de femei. Vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

La scurt timp după aceea, Wemba însuși, așa cum este cunoscut în mod popular, a fost cel care a explicat despre cele întâmplate, la un canal de televiziune sportiv american. În declarațiile sale, al doilea cel mai înalt jucător din NBA a spus că a fost instruit să meargă fără să se oprească pentru a evita o scenă haotică, deoarece erau mai mulți fani care doreau să îl salute și să facă poze cu el. 

"Nu am văzut ce s-a întâmplat pentru că mergeam înainte și mi-au spus: 'Nu te opri'. Dar acea persoană m-a apucat din spate, nu mi-a atins umărul, m-a apucat din spate, iar cei de la securitate i-au împins", a spus el. "Nu știu cât de tare, de fapt. Dar securitatea a împins-o de acolo. Nu m-am oprit ca să pot ajunge acolo și să mă bucur de o cină frumoasă", a spus Wembanyama, care a mai completat că abia "câteva ore mai târziu" a știut că femeia aceea era Britney Spears, pentru că inițial nu i-a văzut fața. "La început am zis: "Glumești", dar da, s-a dovedit că era Britney Spears".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel