Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Britney Spears a recurs la rețelele de socializare pentru a afirma că paramedicii au intervenit pentru a o trata "ilegal".

O ambulanță a fost chemată la Chateau Marmont joi dimineață, după ce cântăreața ar fi avut o altercație cu iubitul ei, Paul Richard Soliz.

"Am primit un apel la 911 raportând o femeie adultă rănită", a declarat un purtător de cuvânt al LAFD pentru Page Six.

Britney nu a fost transportată la spital cu ambulanța, ci a fost dusă acasă de personalul de securitate.

Acum, vedeta a afirmat că medicii nu ar fi trebuit să fie lăsați să vină la ușa ei.

"Doar pentru ca oamenii să știe... știrile sunt false!!!" a scris ea pe rețeaua socială X, apoi a repostat pe Instagram.

"Și mi-am luxat glezna aseară, iar paramedicii au venit la ușa mea ilegal. Nu au intrat niciodată în camera mea, dar m-am simțit complet hărțuită. Mă mut în Boston!!! Pace!"

Ea a continuat să scrie: "Îmi doresc respect în acest moment pentru ca oamenii să înțeleagă că devin mai puternică în fiecare zi!!!!! Adevărul e dureros, așa că poate cineva să mă învețe cum să mint? Zeițele de acolo, ajungeți la puterea mea superioară și, mai mult, sper că și voi faceți la fel!!!! Am nevoie de o nouă periuță de dinți chiar acum".

Britney și Paul s-au întâlnit în 2022, când ea l-a angajat ca menajer. Acesta ar fi fost concediat din cauza unor antecedente penale, printre care posesia de arme de foc și punerea în pericol a copiilor. Cu toate acestea, cei doi au avut o relație scurtă în 2023, după ce Britney s-a despărțit de soțul ei, Sam Asghari.

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat oficial că sunt din nou împreună, au fost văzuți de mai multe ori împreună în ultimele două săptămâni.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel