Britney Spears susține că i-au fost furate bijuteriile

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears a anunțat că i-au fost furate bijuteriile.

Cântăreața hitului "I'm a Slave 4 U" a postat duminică seară pe Instagram un videoclip în care deschide sertarele cutiilor sale de bijuterii, dezvăluind compartimente în mare parte goale.

Ea a menționat că unul dintre obiectele lipsă, un colier cu cruce, avea o valoare sentimentală, deoarece îl avea de la vârsta de patru ani.

"Ca să vedeți cu adevărat că toate bijuteriile mele au fost furate", a scris ea în legenda postării. "Este greu să cumpăr altele noi acum pentru că mi-e teamă că vor dispărea. Așa că le cumpăr ieftine și false, dar e dificil pentru că unele dintre piesele mele au fost făcute special pentru mine... și crucea mea de bebeluș pe care o purtam de când aveam 4 ani a dispărut... e atât de subțire."

Bărbatul în vârstă de 42 de ani nu a oferit alte detalii despre presupusul jaf.

Britney a fost foarte activă pe pagina sa de Instagram în weekend. Cu câteva ore înainte de postarea despre jaf, vedeta pop le-a spus celor 42,2 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram că nu se simte bine.

„Am fost bolnavă timp de două luni cu o răceală enervantă... Am avut-o înainte de a merge în Mexic și sunt foarte nazală și congestionată, e groaznic. A dispărut când m-am întors acasă, dar a revenit ieri,” a scris ea.

„Mă simt constant obosită, ca și cum aș vrea să dorm, iar lucrurile sunt neclare... așa că am început să beau cafea și mă ajută puțin, dar nu prea mult.”

La câteva ore după această postare, Britney și-a scos limba într-un videoclip și le-a spus fanilor că se gândește să-și facă un piercing în limbă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel