Britney Spears și motivul fotografiilor nud postate online: Oamenii nu înțeleg

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram

Britney Spears a captat atenția publicului în urma anunțului că pregătește lansarea autobiografiei sale intitulată "The Woman In Me". Cu această ocazie, presa internațională a dezvăluit câteva fragmente din memoriile sale, dezvăluind astfel câteva dintre secretele păstrate de artistă în ultimii ani.

De la avortul pe care l-a făcut când era împreună cu Justin Timberlake și până la momentul când și-a ras tot părul din cap, Britney a dezvăluit că nu va lăsa niciun detaliu din viața ei neexplicat. Artista vrea să scoată tot adevărul la iveală și să le arate oamenilor exact așa cum e. 

Recent, un nou pasaj a fost făcut public, în care Spears dezvăluie motivul real pentru care alege să posteze fotografii provocatoare și chiar nud în mediul online. 

Cunoscută pentru faptul că în ultimul timp a distribuit o serie de videoclipuri și imagini în care apare în rochii îndrăznețe, doar în lenjerie intimă sau chiar goală, Britney susține că motivele sale sunt întemeiate și că acest lucru o face să se simtă mult mai bine, potrivit publicației The New York Times. 

„Știu că oamenii nu înțeleg de ce îmi place să mă fotografiez goală sau în ținute provocatoare. Dar cred că dacă ar fi fost și ei fotografiați de alți oameni de mii de ori, așa cum am fost eu, sau dacă ar fi fost obligați să pozeze pentru alții, ar înțelege că mă bucur mult atunci când îmi fac o poză în care mă simt sexy, când eu decid cum să stau și cum să arat”, relatează Britney Spears în autobiografia sa. 

Cărțile de memorii scrise de Britney Spears, așteptate cu mare interes, vor fi publicate la doi ani după ce vedeta a scăpat de sub tutela legală de 13 ani a tatălui său, Jamie Spears. Această tutelă a exercitat control asupra vieții personale, carierei și averii sale de 60 de milioane de dolari începând din 2008 și până la anularea ei în instanță în noiembrie 2021.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel