Britney Spears se mută în casă nouă. A plătit pentru vila din California aproape 12 milioane de dolari

Autorul articolului: Liana Ganea | Dată: 20 iun, 13:53 | Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook / Britney Spears
Foto: Facebook / Britney Spears

Proaspăt căsătoriți, Britney Spears și Sam Asghari se pregătesc să facă un nou pas important pentru relația lor. Cântăreața de 40 de ani a cumpărat o vilă în California, pentru care a plătit 11,8 milioane de dolari, așa că cei doi sunt pe cale să se mute în casă nouă.

Locuinţa de lux dispune de o curte imensă care pare că nu se mai termină, piscină, jacuzzi și tobogan pe apă, ca să enumerăm câteva dintre atracțiile exterioare. Procesul de mutare a început imediat după nunta care a avut loc în casa în care Britney și proaspătul ei soț locuiesc momentan. Podele acoperite cu marmură, candelabre impresionante, un cinema cu 10 locuri, pivniță de vinuri, camere imense și garaj pentru cinci mașini au fost câteva dintre lucrurile care i-au cucerit pe cei doi și i-au determinat să facă o ofertă. Casa a fost construită în 2008, dispune de nouă băi și șase dormitoare, spațiu suficient pentru a-și mări familia, dar și pentru a-i găzdui pe fiii lui Britney sau pe prietenii lor comuni.

Casa cumpărată de Britney Spears are o suprafață de locuit de 11.649 de metri pătrați, are 6 dormitoare și 9 băi. De asemenea, proprietatea include un teren de 6.500 de metri pătrați, o cramă și o sală de cinema cu 10 locuri, o cameră de ambalare a cadourilor, terasă în aer liber de 2.000 de metri pătrați cu grătar și șemineu, piscină cu cascade și un tobogan cu apă, precum și un garaj pentru cinci mașini.

S-a căsătorit pentru a treia oară

La nuntă a fost plin de vedete, cum ar fi Drew Barrymore, Selena Gomez, Paris Hilton, Donatella Versace şi Madonna, care n-a ratat ocazia să o sărute pe buze pe mireasă, aşa cum a făcut-o, scandalizând showbiz-ul, în 2003, la Video Music Awards. De data aceasta, a făcut-o la recepţia de după nuntă, unde mireasa a purtat o rochie roşie, schimbând-o pe cea albă creată pentru ea de Donatella Versace. Britney Spears (40 de ani) s-a căsătorit cu Sam Asghari (28 de ani) pe proprietatea ei somptuoasă din Thousands Oaks, Los Angeles. Nunta n-a fost lipsită de incidente. Presa americană scrie că primul soţ al cântăreţei, Jason Alexander, ar fi încercat să intre ilegal pe proprietate pentru a opri căsătoria. A fost oprit de agenţii de securitate şi dat pe mâna poliţiei.

Uniunea celor doi vine nu la foarte mult timp după ce cântăreaţa pop şi-a recâştigat drepturile asupra propria-i viaţă. Instanţele americane au decis, după mulţi ani, că tatăl vedetei nu-i va mai fi curator şi nu-i va mai administra averea. Tatăl său câştigase acest drept într-o perioadă în care Britney se confrunta cu probleme medicale, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea mentală. Britney are doi băieţi dintr-o căsnicie anterioară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Donatella Versace (@donatella_versace)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite