Britney Spears pune leziunile nervoase pe seama unei "traume"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears pune leziunile nervoase pe seama unei "traume"
Britney Spears pune leziunile nervoase pe seama unei "traume"

Britney Spears a dezvăluit că a suferit "leziuni nervoase" atât de grave încât îi afectează capacitatea de a gândi.

Într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă ulterior, vedeta pop a spus că "există mulți oameni care nu cunosc" efectele fizice ale celor 13 ani de conservatorat, care s-a încheiat în noiembrie 2021.

"Nu sunt aici pentru a fi o victimă, ci pentru a exprima faptul că, deși am scris o carte despre experiențele mele, trauma este încă prezentă și probabil va rămâne mereu", a împărtășit ea.

Cântăreața piesei "Circus" a continuat: "Tot ce pot face este să dau tot ce am mai bun și să știu că este în regulă să fiu supărată în unele zile sau să nu mă simt bine, și asta este ceva ce nu simt că lumea mi-a permis să fac".

Ea a continuat explicând cât de greu îi este să își ierte părinții, Lynne și Jamie Spears.

"Trebuie să fiu o persoană mai mare și să-mi iert propriii părinți... dar asta este extrem de greu! Voi face tot posibilul să las lucrurile să treacă și să nu-i dezamăgesc pe ceilalți prin furia mea!"

Spears a vorbit pentru prima dată în 2022 despre leziunile nervoase de pe partea dreaptă a corpului, pe care le-a atribuit perioadei petrecute într-o unitate medicală unde a fost internată împotriva voinței sale.

Deși a declarat că nu există niciun leac pentru durerea ei, ea crede că dansul o ajută să amelioreze unele dintre simptome.

"Este ciudat că nu simt leziunile nervoase atunci când dansez, poate că este vorba de mintea mea interioară de copil care își dă drumul și se predă", a dezvăluit ea la vremea respectivă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel