Britney Spears mărturisește că a avut o aventură cu dansatorul său

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram

Autobiografia lui Britney Spears dezvăluie cele mai bine păstrate secrete ale cântăreței. În volumul intitulat "The Woman In Me," Britney vorbește despre perioada în care a fost sub tutela tatălui său, dar și despre relația sa cu celebrul cântăreț Justin Timberlake.

În cartea sa, Britney mărturisește că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin și că acesta i-a cerut să facă un avort. Mai mult, artista recunoaște că a avut o aventură cu dansatorul său, Wade Robson, în timpul relației cu Justin Timberlake.

Se pare că toate speculațiile care au apărut în 2002, în momentul despărțirii lui Britney și Justin, s-au confirmat, inclusiv cele despre aventura cu dansatorul său. Britney recunoaște că a înșelat cu Wade Robson, dar susține că a făcut acest lucru doar după ce a descoperit că Justin îi fusese infidel.

„Am ieșit într-o noapte și am mers la un bar spaniol. Am dansat mult. Mi-am petrecut o noapte cu el”, a povestit Britney Spears în cartea sa, potrivit The Sun. 

Cu toate acestea, artista susține că în afară de această „singură excepție”, i-a fost loială lui Justin de-a lungul relației lor. Mai mult, ea a spus că i-a recunoscut artistului despre incident la acea vreme și au reușit să treacă peste. 

Dezvăluirile despre infidelitate vin după ce, într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, potrivit unui scurt citat publicat de People. 

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel