Britney Spears ieșire FURIOASĂ! Semne OBSCENE și priviri CIUDATE

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 17 ian 2023, 13:50 | Categorie: Social
Foto: Facebook / Britney Spears
Foto: Facebook / Britney Spears

Britney Spears a rupt tăcerea după ce unii au afirmat că a avut o criză la un restaurant din Los Angeles.

Cântăreața a intrat pe Instagram pentru a împărtăși un videoclip în care dansează în fața camerei de filmat, la câteva ore după ce zvonurile au început să circule pe rețelele de socializare.

Britney, în vârstă de 41 de ani, ieșise la restaurantul Joey din zona Woodland Hills împreună cu soțul ei și bodyguardul lor înainte ca lucrurile să se încingă.

Acum, cântăreața a intrat pe rețelele de socializare și pare să fi pus speculațiile pe tapet, deoarece a arătat cu degetul mijlociu spre cameră în mai multe rânduri.

Pozând în fața a ceea ce părea a fi o garderobă, cântăreața Womaniser a dansat pe piesa Divinyls, I Touch Myself, în timp ce-și afișa un zâmbet pe față.

Mămica a doi copii a putut fi văzută purtând o rochie albă cu corset mulat, care îi completa perfect fizicul ei de gimnastă, deoarece îi înfășura curbele.

Britney și-a asortat rochia cu o pereche de cizme de cowboy albe, oferind o serie de mișcări și de poziții pentru aparatul de fotografiat, în timp ce părul ei blond care o caracterizează, a fost aranjat în șuvițe ondulate, care îi cădeau pe umeri și pe spate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite