Britney Spears, GESTURI CIUDATE pe Instagram! Dans frenetic, foc și priviri ciudate (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears, GESTURI CIUDATE pe Instagram! Dans frenetic, foc și priviri ciudate (VIDEO) / FOTO: Instagram
Britney Spears, GESTURI CIUDATE pe Instagram! Dans frenetic, foc și priviri ciudate (VIDEO) / FOTO: Instagram

Britney Spears a adăugat o scenă șocantă celui mai recent videoclip de dans de pe Instagram, ținând o brichetă la câțiva centimetri de limba ei.

Cântăreața, în vârstă de 41 de ani, a distribuit miercuri filmarea bizară și a pus-o pe melodia piesei Booty a lui Jennifer Lopez, cu rapperul Iggy Azalea, care a mai colaborat anterior cu Britney.

În ciuda faptului că a folosit o piesă a lui JLo, creatoarea hitului Toxic a dezvăluit că a "meditat" pe melodia Hips Don't Lie a Shakirei din 2005, dansând non-stop timp de trei ore.

Clipul o arată pe Britney învârtindu-se într-o pereche de mini-shorturi gri cu talie joasă și un tricou cu "LOVE" scris cu litere îndrăznețe roz neon.

Își flutura părul blond cu furie și purta un eyeliner negru, acum caracteristic pentru ea.

'Am meditat pe melodia "Hips Don't Lie" a lui @shakira !!!! Mi-am spus doar "keep shaking your a**" și am făcut-o timp de 3 ore !!!'

Ea a încheiat recunoscând că postarea nu este 'foarte punctuală' și este ceva ce 'probabil va da jos peste două zile ... dar cred că tocmai am găsit locul de joacă !!!'.

Britney a filmat imaginile în sala de antrenament desemnată în vila ei de 12 milioane de dolari din Calabasas, pe care se pare că o vinde la doar șase luni după ce a cumpărat-o.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel