Britney Spears, furioasă după ce fanii i-au trimis poliția acasă

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Britney Spears și mama ei au încheiat ani de conflicte și au făcut pace: Recunoscătoare că putem bea o cafea împreună după 14 ani
Britney Spears și mama ei au încheiat ani de conflicte și au făcut pace: Recunoscătoare că putem bea o cafea împreună după 14 ani

Fanii au trimis poliția acasă la Britney Spears iar vedeta a devenit furioasă: "S-a mers prea departe".

După cum relata presa americană, fanii îngrijorați au trimis săptămâna aceasta poliția la locuința lui Britney Spears, invocând o "activitate suspectă la fața locului". 

După ce a alungat poliția, cântăreața a intrat pe canalele sale de socializare pentru a spune: "Îmi iubesc fanii, dar de data aceasta s-a mers prea departe”.

Fanii care erau foarte îngrijorați de cântăreață au alertat poliția cu privire la "o activitate suspectă la fața locului", și anume ștergerea contului ei de Instagram. Totuși, aceasta nu a fost prima dată când vedeta a decis să își suspende temporar conturile de pe rețelele de socializare. Atunci de ce au decis să cheme poliția de data aceasta? Unii fani au crezut că au observat "semne alarmante" în ultimele postări ale lui Britney, inclusiv numărul "911", relatează Page Six.

Marți, 24 ianuarie, o patrulă de poliție s-a deplasat la domiciliul cântăreței în jurul orei 23.00 pentru a se asigura că totul este în regulă. Poliția a constatat că totul era normal și a plecat repede. Însă vizita forțelor de ordine ar fi deranjat-o în mod deosebit pe Britney, potrivit presei americane. De altfel, a doua zi după incident, vedeta a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și ruga fanii să îi respecte intimitatea.

Clarificarea lui Britney

Pe Twitter, Britney Spears a declarat: "După cum toată lumea știe, poliția a fost chemată la mine acasă după câteva apeluri telefonice care erau niște farse. Îmi iubesc fanii, dar de data aceasta s-a mers un pic prea departe și mi-a fost încălcată intimitatea", a adăugat ea: "Poliția nu a venit niciodată la mine acasă. Când au sosit, și-au dat seama repede că nu era nicio problemă și au plecat."

Vedeta a continuat să explice că s-a simțit "sufocată și hărțuită imediat ce incidentul a fost relatat în presă" și că: "Încă o dată, lucrurile au fost denaturate în mod nedrept de către mass-media. În această perioadă din viața mea, sper sincer ca publicul și fanii mei - care țin atât de mult la mine - să îmi respecte intimitatea. Vă iubesc!", a conchis ea în mesaj.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel