Bring Me The Horizon: Regii streamingului rock

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Bring Me The Horizon
Sursa: captură Youtube Bring Me The Horizon

Trupa Bring Me The Horizon domină topurile rock cu noul album "POST HUMAN: NeX GEn", devenind cea mai ascultată formație rock din lume pe streaming.

După o așteptare care a durat luni întregi, albumul a ajuns la fani săptămâna trecută. Lansarea era inițial programată pentru septembrie 2023, fiind anunțată în cadrul concertului de debut al trupei la Download Festival, însă a fost amânată din cauza unor "circumstanțe neprevăzute".

"POST HUMAN: NeX GEn" marchează prima lansare BMTH după plecarea bruscă a chitaristului Jordan Fish, membru al trupei din 2012.

Noul album a strâns deja peste 70 de milioane de streamuri și ocupă primele locuri în Top 10 Spotify, consacrând Bring Me The Horizon drept cea mai ascultată formație rock din lume în această săptămână.

Vânzările digitale ale albumului îi plasează momentan în top 5 al clasamentului britanic, succesul cerând și o lansare fizică. Pe 27 septembrie, "POST HUMAN: NeX GEn" va fi disponibil pe CD și vinil.

Oli Sykes, vocalistul trupei, a descris anterior sonoritatea albumului ca fiind "nebună" pentru NME, specificând: "Nu aș zice că e un album hyper-pop, dar cu siguranță m-a inspirat acea lume... Pe măsură ce devii o trupă mai mare, lucrurile devin mai lustruite. Vreau să mergem în direcția opusă. Să fim nebunatici, să nu mai încercăm să ne rotunjim toate colțurile".

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel