Bring Me The Horizon dezvăluie colaborarea ratată cu Billie Eilish

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Billie Eilish, Facebook
Sursa: Billie Eilish, Facebook

Trupa Bring Me The Horizon a stârnit isteria fanilor după ce solistul Oli Sykes a comentat „limousine” la o postare pe social media a cântăreței Billie Eilish. Speculațiile despre o posibilă colaborare s-au risipit rapid, Oli Sykes dezvăluind recent adevărul din spatele glumei aparent nevinovate.

Într-un interviu pentru BBC Radio 1 Rock Show, Sykes a explicat că totul a pornit de la fotograful lui Billie Eilish, fan înrăit Bring Me The Horizon. Acesta a sugerat ideea unei colaborări, iar trupa a trimis o versiune nefinalizată a piesei „liMOusIne” cântăreței.

„Nu pot spune cu 100% certitudine că a ascultat piesa, dar știu că a ajuns la ea”, a mărturisit Sykes.

Sykes a recunoscut apoi gafa pe care a făcut-o: „M-am gândit că liMOusIne nu va însemna nimic pentru nimeni altcineva în afară de mine și poate pentru ea, dacă vedea comentariul. L-am lăsat pe Instagram fără să mă gândesc că, o săptămână sau două mai târziu, când am plecat în turneu, numele fișierelor melodiilor erau vizibile pe ecranele din timpul concertului, iar toată lumea a făcut legătura”.

Solistul și-a exprimat regretul: „A părut o încercare ieftină de a atrage atenția presei, ceea ce nu a fost cazul. Mi-a fost chiar jenă când am aflat, pentru că știam că șansele ca Billie să cânte cu noi erau minime”.

În cele din urmă, piesa „liMOusIne” a ajuns pe noul album al Bring Me The Horizon, „POST HUMAN: NeX GEn”, lansat recent cu doar câteva ore de preaviz, spre surprinderea fanilor. Albumul a fost amânat anterior din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”, iar în decembrie 2023, trupa a suferit o lovitură grea odată cu plecarea lui Jordan Fish, claviaturist.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel