Bradley Cooper se alătură celor de la Pearl Jam pentru a cânta 'Maybe It's Time' la BottleRock Napa Valley Music Festival

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Photo by Kevin Mazur/Facebook
Photo by Kevin Mazur/Facebook

Actorul a fost inspirat de celebrul Eddie Vedder, liderul trupei Pearl Jam, pentru personajul său din filmul din 2018

Jackson Maine s-a întors pe scenă.

Sâmbătă, 25 mai, Bradley Cooper s-a alăturat lui Eddie Vedder - cel care l-a inspirat pentru personajul Jackson Maine din A Star Is Born - pe scena festivalului de muzică și mâncare BottleRock Napa Valley din Napa, California. Cei doi au surprins publicul cu un duet al piesei "Maybe It's Time" din filmul din 2018.

"Vă rog, haideți să îi urăm bun venit pe scenă marelui meu prieten Bradley Cooper", a spus solistul Pearl Jam, în vârstă de 59 de ani, în fața mulțimii, în timpul concertului principal al trupei, conform unui videoclip postat de fani.

Actorul din Maestro, în vârstă de 49 de ani, l-a salutat pe Vedder cu un sărut pe obraz și s-a așezat lângă el pe scenă. În timp ce Vedder cânta la chitara acustică, cei doi au împărțit versurile piesei.

Luni, 26 mai, Pearl Jam a distribuit o postare pe Instagram în care apare artistul de la "Last Kiss" îmbrățișându-l pe Cooper în spatele unei copii a setlistului, care conținea colaborarea dintre cei doi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pearl Jam (@pearljam)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel