Brad Pitt: Investiții exorbitante și extravaganțe de neînchipuit

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Brad Pitt: Investiții exorbitante și extravaganțe de neînchipuit
Brad Pitt: Investiții exorbitante și extravaganțe de neînchipuit

Este una dintre cele mai mari vedete din întreaga lume, cu filmele sale care au adus încasări de peste 5 miliarde de dolari la box office-ul american. De asemenea, se bucură de un statut privilegiat și se răsfață cu achiziții luxoase!

Cea mai scumpă proprietate a mogulului imobiliar de la Hollywood este Chateau Miraval. Podgoria lui din sudul Franței a costat, în 2008, 25 de milioane de dolari, iar acum valoarează nu mai puțin de 164 de milioane de dolari.

Mai multe case

Brad Pitt deține două proprietăți în California. În 2023, el a achiziționat "Steel House," situată în cartierul Loz Feliz din Los Angeles, cu suma de 5,5 milioane de dolari, dar a făcut acest lucru după ce a vândut o altă proprietate cu un preț de vânzare de 33 de milioane de dolari. Așa că a rămas cu suficienti bani pentru... cumpărături, nu-i așa?

În același an în care a cumpărat "Steel House," Pitt a investit și într-o vilă din Carmel, achiziționată la un preț impresionant de 40 de milioane de dolari. Noua sa casă, cunoscută sub numele de "D.L James House," are o valoare istorică și oferă un peisaj incredibil cu vedere la ocean. La momentul achiziției, aceasta reprezenta cea mai mare tranzacție imobiliară din zonă din toate timpurile.

Colecție de motociclete

Brad Pitt deține câteva motociclete realizate de compania italiană Ducati. Modelul Superleggera l-a costat 65 de mii de dolari, iar modelul Desmosedici s-a ridicat la 72.500. Dar nu s-a oprit la atât! Vedeta de la Hollywood a cheltuit 40.000 de dolari pe o motocicletă japoneză Zero Engineering, iar modelul Ecosse Titanium Series XX s-a ridicat chiar la 300.000 de dolari!

Actorul mai are o Harley-Davidson, o BMW și câteva Triumphs. A doua cea mai costisitoare motocicletă a lui e cea realizată în 1942 în Germania, care a costat nu mai puțin de 250.000 de lire sterline.

Avion din al Doilea Război Mondial

Dacă considerați că o motocicletă vintage este prea extravagantă, ce ziceți de un avion vintage? Brad Pitt a achiziționat un Supermarine Spitfire, un avion militar britanic, pentru o sumă impresionantă de 3 milioane de lire sterline. Pentru a putea să-l piloteze, el a fost nevoit să urmeze lecții speciale. Aceste lecții înseamnă însă și o investiție substanțială, în jur de 80 de mii de euro!

Garaj plin de mașini de lux

Colecția auto a starului hollywoodian se ridică la 3 milioane de dolari. Iar printre mașinile pe care le deține se numără branduri ca Audi, Aston Martin și Bentley. Modelul Ford GT. A fost jumătate de milion de dolari. O nimica toată pentru un star de calibrul lui, nu?

Megayacht de sute de milioane de dolari

Totuși, nimic nu se compară cu yacht-ul pe care și l-a cumpărat Brad cu fosta lui soție și pe care fostul cuplu a cheltuit 250 de milioane de dolari. Și, pentru a-l face să arate așa cum și-au dorit ei, cei doi actori au mai cheltuit 20 0.000 de dolari pe interioare! Auci!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel