Brad Pitt i-a lăsat cu gura căscată pe locuitorii unui sat din Franța

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Brad Pitt
Brad Pitt

Imaginați-vă că vă răcoriți pe terasa unui mic sat din Var, când, brus, apare Brad Pitt la volanul unei decapotabile. Este supriza care i-a lăsat cu gura căscată pe locuitorii din Tourtour.

Actorul din Fight Club, proprietar al Château Miraval din Correns, a fost în trecere prin această localitate, unde a filmat o nouă reclamă pentru DeLonghi, marcă al cărei ambasador este. Potrivit cotidianului Nice Matin, fostul soț al Angelinei Jolie urma să sosească cu elicopterul, dar a preferat un mijloc de transport mai discret...

Îmbrăcat în pantaloni crem și cămașă albă, Pitt și-a făcut apariția în centrul satului, spre deliciul locuitorilor care nu au omis să imortalizeze și să împărtășească acest moment.

„Echipele căutau o locație de filmare care să inspire calm și liniște”, a spus cu mândrie consilierul orașului Tourtour, Fabien Brieugne. Dar calmul legendar al așezării s-a spulberat instantaneu din momentul în care s-a instalat și echipa de filmare. „A fost o nebunie”, a decris primarul atmosfera. 

Un lucru este cert: Sudul va trebui să se obișnuiască cu prezența starului de la Hollywood. Brad Pitt apreciază în mod deosebit stilul său de viață din Provence, unde s-a stabilit în urmă cu câteva luni și unde vrea să-și petreacă timpul o mare parte a anului. Pe lângă filmări, actorul gestionează mai multe afaceri, de la producția de vinuri, la brandul său de de cosmetice de lux inspirat de viță de vie și lansării mărcii sale de gin. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel