Brad Pitt, acuzat că ar fi jefuit podgoria deținută împreună cu Angelina Jolie

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Brad Pitt a "jefuit" podgoria Château Miraval pe care o deține împreună cu fosta soție Angelina Jolie în Provence.

Nouvel, o companie prin intermediul căreia Jolie a deținut anterior o participație în podgoria franceză, a declarat luni, într-un dosar depus la un tribunal din California, că Pitt și partenerii săi îi datorează peste 350 de milioane de dolari. Compania a susținut că aceștia "s-au angajat în acțiuni din ce în ce mai scandaloase pentru a păstra controlul" asupra Miraval, în timp ce ar fi "deposedat crama de activele sale".

Acuzațiile potrivit cărora Pitt a acționat ca un copil răsfățat în timp ce se angaja într-o "acaparare flagrantă de bani" reprezintă cea mai recentă încleștare într-o dușmănie juridică acerbă între cele două vedete de la Hollywood. Aceștia au depus cererea de divorț în 2016, Jolie acuzându-l pe Pitt că ar fi atacat-o pe ea și copii în timpul unei beții în timp ce se aflau într-un zbor privat spre SUA.

Profunzimea conflictului domestic al celor doi a fost pusă în evidență în procesele legate de podgoria pe care cuplul a cumpărat-o pentru 25 de milioane de euro în 2008, după ce a vizitat proprietăți de pe coasta mediteraneană a Franței. Marca de rosé pe care au înființat-o cu ajutorul renumitului vinificator din Rhône Marc Perrin a ajuns să genereze profituri de peste 15 milioane de euro în 2022, potrivit documentelor consultate de Financial Times.

De la divorț, Pitt "a pus la cale un plan deocamdată încununat de succes pentru a prelua controlul de facto al Château Miraval", au susținut luni avocații care reprezintă interesele lui Jolie. 

Avocații lui Pitt au refuzat să comenteze. Persoane informate despre strategia lui Pitt au calificat afirmațiile drept "absurde" și au declarat că investițiile în proprietate au fost "în beneficiul afacerii". Aceștia au subliniat faptul că rosé-ul de la Miraval a fost clasat recent drept cel mai bun din Provence de către revista Le Figaro.

Inițial Jolie a încercat să-i vândă partea ei din Miraval lui Pitt, dar a renunțat pentru că acesta a condiționat înțelegerea de semnarea unui contract de nedespărțire.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel